BetaBeta - byłam dziś w tej klinice i ten lekarz powiedział , ze w czerwcu kończy im się kontrakt z NFZ

ale myslę , żebyś jednak spróbowala tam zadzwonić i dopytac się dokładnie - może Ci się uda . Tam jest chyba 12 -tu lekarzy ( ale nie każdy robi histeroskopię ) , ale histeroskopie polecałabym Ci u tego co robił mi bo on '' sprawdzony '' doktorek jest , robil mi też konizację szyjki i wszystko pieknie wyglada , niewidoczna niemal blizna , po histero też szybko doszłam do siebie. Ten gin co robił mi ,powiedział dzisiaj , że operuje do połowy czerwca , tylko nie bardzo zrozumiałam czemu , co dalej , czy czekają na podpisanie kontraktu nowego z NFZ ? Jak chcesz to prześlę Ci kontakt na maila , a jeśli chodzi o skierowanie to nie bardzo wiem czy wystarczy z przychodni ? Mnie wystawił lekarz prywatnie , bo ja to mam tak : w Wawie leczę się w klinice ale u siebie w mieście mam swojego doktorka bo musi być ktoś pod ręką kto pomoże w nagłej sytuacji i nie wyciągnie ostatniej kasy z portfela jak te wieeeelkie klinki
Witam wszystkie nowe kobitki w naszym gronie , dziewczyny tu czujcie się jak u siebie , bo tu znajdzie się ktoś co czuje to co wy , czuje się tak jak wy , i cierpi jak my wszystkie

Podajemy sobie łapki i wyciagamy sie nawzajem z dołka by z nowym cyklem ruszyć znowu pod górę , pod wiatr i wreszczie wygrać

!!!
dziewczyny gdzieś , któras z was pisała o dietce przed in vitro , że unika schabowych

, kurcze ja codziennie wcinam mięso tznp. kurczaczki , schabowe , polędwica , wołowina i inne ......plus codziennie warzywa , jajka , orzechy , morele suszone , owoce no i teraz już nie wiem czy to nie za dużo tego mięcha pochłaniam , czy można to konsumować czy lepiej przestawic się na coś innego ? Ale na co ? Teraz grille dookoła to i kiełbaska i kaszanka i karkówka

,miam ,mniam

Powinnam to ograniczyć ????