bazylia128
Fanka BB :)
I prawidłowo ze Cie ochrzaniaZawstydziłam się ☺, dziękuje
, to ta maska tak mi pasuje
ja to się wogole za piękna nie uważam i mam chyba niskie poczucie wartości, bo mnie przyjaciolka za to zawsze ochrzania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I prawidłowo ze Cie ochrzaniaZawstydziłam się ☺, dziękuje
ja to się wogole za piękna nie uważam i mam chyba niskie poczucie wartości, bo mnie przyjaciolka za to zawsze ochrzania![]()
A tak naprawde najwiekszym zbereznikiem na forum jestes TYO pięknie, możesz sobie rękę z @Tasza podać - naszym forumowym zbereznikiem [emoji23]

Właśnie rozmawiałam z Panią doktor. W tym cyklu który przyjdzie robię histeroskopie. W następnym jeśli będzie ok robię transfer, być może dwóch, powiedziała że w zależności od wyników histeroskopiiMi się pierwszy raz coś ruszyło na Metypredzie i Accardzie... Moze warto zrobić rozszerzone badania.
Dlatego ja nie zaluje ze zrobilam zakupy wczesniej i to w godzinach mocno wieczornych. W domu mam wszystko czego potrzebuje i moge siedziec nawet miesiac nigdzie nie wychodzac. A zakupow nie zrobilam jakos super wielkich. Nie wiem czy pamietacie ale jako pierwsza chyba na forum pomyslalam o maseczkach nooo Łukasz pomyslal...Wkurzam sie strasznie bo dzieciory zamaiast cholera siedziec na dupskach w domu to chodza po galeriach !!!! No przeciez jakbym pizgla takim rodzicom zwlaszcza to tylko raz. Ludzie naprawde nie zdaja sobie sprawy z tego jak ciezka jest sytuacja. Widzialam nagranie jak rodziny zmalenkimi dziecmi chodza po galerji. To przeciez trzeba byc mocno - nie chce nikogo obrazac. Niestety w moim miescie tez juz jest korona ;( I to znam cala rodzine ktora jest poddana kwarantannie - masakra... Jutro jade do kliniki razem z Łukaszem bo sie tak zle czuje ze boje sie sama prowadzic. Poza tym pierwszy raz mam wizyte w sobote.To ja kochana pojechałam dziś do Carrefour i byłam pewna że jest od 8:30 A byl od 9.Pojechałem na synem i wiecie co tak strasznie żałuję...Nie dlatego że boje się zarazić ale dlatego że musiałam patrzeć na to co się tam działo.Nie chciałam robić jakiś niezwykle dużych zakupów to co zwykle oprócz mleka wzięłam ciut więcej.Myslicie że ktoś patrzył na mnie że jestem w ciazy że mi ciężko z synem w wózku sklepowym?? W dupie mieli innych każdy patrzył tylko żeby jak najwięcej wziąć.Jak poszłam na dział z wodą to totalnie byłam w szoku wody było dużo bardzo ale ludzie to jak małpy w zoooo.Zaluje bo wiem że jakoś bym dała radę Bez tych zakupów nawet mogłabym dupke myć za każdym razem niż pocierać wolałabym tego nie widzieć.Nie bagatelizuje i od teraz nie ruszam się nigdzie oprócz spacerow niej w tłumie ale ta panika i to co ludzie robia jest gorsza przesada.
Słusznie ochrzania!!! PIĘKNAZawstydziłam się ☺, dziękuje
Hahahaha właśnie to pomyślałam jak przeczytałam ten komentarz, że Ty cycochy to oblukasz pierwsza
A jakHahahaha właśnie to pomyślałam jak przeczytałam ten komentarz, że Ty cycochy to oblukasz pierwsza![]()
Nic jeszcze nie ma, chyba jka na złość bo zawsze po 15 już były.Badanie zrobione, czekamy
Dziś chyba że strachu bo zaczol mnie boleć brzuch jak na okres buuuu
Czekamy do 15
Czekamy z TobąNic jeszcze nie ma, chyba jka na złość bo zawsze po 15 już były.
Czekamy....