reklama

Kto po in vitro?

teguila a z jakiego powodu transferu nie będzie???

sham witaj, ja biorę luteinę dopochwową 3*6 tabletek, na samym początku brałam 3*4 tabletki, ale poziom progesteronu miałam za niski. Bardzo ważne jest badanie progesteronu po transferze bo przez za niski poziom można poronić. A Ty jaką masz dawkę???

Oskaa udanego transferu, zabierz dzieci i niech zostaną w brzusiu na 9 m-cy

reklama
martka,sham mam zespół hiperstymulacji jajników jeśli doszłoby do transferu mogło by to zaszkodzic i dziecku i mnie,najgorsze to że ja czuje sie dobrze i bardzo liczyłam na ten termin wcześniej ustalony,codziennie robie badania estradiolu i tak jak pisałam wcześniej nie wszystko jeszcze przesądzone ale ja nie wierze że do tego dojdzie w ustalonym terminie,lekarz chce zrobic punkcję a transfer z mrożonych zarodków jak poziom hormonów bedzie ok

tequila ja miałam przy pierwszym podejściu 20 pęcherzyków, też miałam hiperkę, jednakże po punkcji dostałam dostinex przez 8 dni i wszystko przeszło, transfer się odbył. Trzymam kciuki, aby jednak Twój transfer doszedł do skutku w tym cyklu.

madzialenak czytam od rana o tej hiperce i jestem przerazona najbardziej stwierdzeniem ze moze powodowac zgon w ciezkiej postaci
wiecie pocieszam sie tylko tym że wyczytałam tez że invitro z mrożonych zarodków ma wieksze szanse na powodzenie

Gotadora i Agapl trzymam za was kochane mocno kciuki.
Anna za ciebie również i za pozytywną bete.
Tequila może zaufaj lekarzowi, jak masz tak dużo jajeczek, to ponoć te z mrożenia które przeżyją są wyjątkowo silne.
Madzialenak ilu dniowe miałaś podane zarodki??

Ostatnia edycja:
madzialenak ja biore 3* 4 luteiny dopochowow i 3*4 podjezykowo.
moglam robic wryfikacje ale niestety nie mieszkam w tym miescie ( mieszkam 120 km od kliniki) poza tym dzisiaj bylby termin 1 weryfikacji i chyba nie dalabym rady dojsc gdzies do laboratorium - do tego leje
i co mnie wkurzylo mam za malo luteiny - wystraczy tylko do poniedzialku i wtedy robie bete
wystraszyłam sie tego bolu brzucha w nocy bo naparwde zabolalo a wczesniej nie bolalo...
na dwoje babka wrozyla- albo doszlo do zagniezdzenia albo do wydalenia..

widze ze jestes w ciąży zaciskam kciukasy :)
tequilka badz dobrej mysli !! ja tez wtedy dostaalm leki na hiper ( wkonuc jej nie bylo) bardzo duzo pecherzykow pobrali

Sony wiem że w końcu po coć ona tam siedzi i powiem wam że ufam jej naprawde pierwszy raz na takiego lekarza trafiłam ale to nie zmienia faktu że już sie nastawiłam że w lutym bedzie transfer i będę w ciąży a tu przynajmniej o miesiąc sie przesunie a z tymi zarodkami to niby fakt ze są silne ale co z tego skoro zamiast u mnie w brzuszku to w klinice będą..

Tequilka nie nakręcaj się !!
przy pck-upie tez moga byc powiklania a zdarzają się bardzo rzadko !!

moge miec pytanie? czmeu taki nick bo jak wpsomnialam mi sie bardzo spodobał

reklama
Czesc dziewczyny,

ale Wy wczesnie wstajecie -az mi wstyd, ze taki spioch ze mne.
Martka, Anna - za Wasz&&&& i czekam na dobre wiesci
Sham - ja jestem po transferze 25 stycznia, wiec tez w trakcie oczekiwania - sa okropne te oczekiwania, prawda?
Gotadora, Agapl - teraz pewnie odpoczywacie po punkcji &&&&

milego dnia i ide sie myc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry