reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justyna Makowska ale za tydzień idzie na urlop i transfer poprowadzi Połeć i liczę że może on będzie miał tą szczęśliwą rękę😋
Punkcję zawsze robiła mi Renata Banach i raz miałam konsultację z Pawłem Radwanem.
Ja jestem u Pawełka ;) Renate tez znam bo raz mialam z nia konsultacje jak mojego nie bylo przed punkcja... Wczesniej bylam u profresora ale on wtedy szedl na urlop i mnie sprzedal synowi ;) Linaaa tez u Pawelka a Ugly u profesora... Ale pierwsze slusze o tej Mak...wskiej hmmm ... Połacia tez znam - taki smieszny ;) I jak ci sie pawelek spodobal ;) Kiedys mi powiedzial ze zna moj pesel na pamiec tylko meza slabo kojarzy ;) Zazwyczaj sama jestem w klinice ;)

@milagors dzięki za to ostatnie zdanie, tego mi było trzeba.
Pozdrawiam Dziewczyny, nadrabiałam was od czerwca 2019, wtedy się tu udzielałam. Teraz czytam na bieżąco dajecie dużo siły[emoji3531] @Murawa ILY ;)
Nie udzielam się bo zbieram fundusze i czekam na odpowiedni moment żeby podejść do drugiej stymulacji.
@Laurka2019 @nadzieja xxx gratulacje dziewczyny, widziałam że się Wam udało!
Udało sie [emoji846]21lipca mam termin na cesarke lalunia moja się raczej juz nie obróci cały czas od początku ma ta sama pozycje

Ja jestem u Pawełka ;) Renate tez znam bo raz mialam z nia konsultacje jak mojego nie bylo przed punkcja... Wczesniej bylam u profresora ale on wtedy szedl na urlop i mnie sprzedal synowi ;) Linaaa tez u Pawelka a Ugly u profesora... Ale pierwsze slusze o tej Mak...wskiej hmmm ... Połacia tez znam - taki smieszny ;) I jak ci sie pawelek spodobal ;) Kiedys mi powiedzial ze zna moj pesel na pamiec tylko meza slabo kojarzy ;) Zazwyczaj sama jestem w klinice ;)
No Pawełek bardzo fajny. Konkretny, bezpośredni i naładował mnie dużą dawką optymizmu. Niestety sporo kasy bierze za wizytę 🤨
Jeżeli teraz mi się nie powiedzie ten transfer to też się zastanawiam nad pójściem na konsultacje do innego lekarza, bo moja coś widzi na usg a inny lekarz nic nie widział i sama nie wiem co o tym myśleć. Moja podejrzewa że mogę mieć wodniaka i napiera na zrobienie laparoskopii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry