reklama

Kto po in vitro?

reklama
Millia - no to trzymam kciuki za wizyte - myslisz ze lekarz dzisiaj podpatrzy co tam siedzi??
ano wlasnie nie wiadomo...zalezy tez od ulozenia dziecka...z ostatniego usg wynika, ze jestem aktualnie w 12t5d...mysle, ze jak sie dobrze przyjzy to na jakies 60-70% zgadnie co tam mi siedzi w brzuszku. ja juz bede przeszczesliwa, jak sie okaze, ze wszystko ok z dzidziusiem.

Dzien dobry wszystkim i zycze milego dnia Wszstkim. Ja obudzilam sie dzisiaj z myslami ze jesli teraz sie znowu nie uda to do trzech razy trzeba probowac i walczyc :-) Mam jeszcze takie pytanie czy ktoras z dziewczyn jest moze z Opolskiego?? Pamietam ze byly ale teraz juz sa chyba szczesliwymi mamusiami:-)

Witam moje Kochane!!!

chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości piękne bety się posypały gratulacje oskaa gotadora domat aż się serce raduje :-D
martka wypoczywaj i tyle nie myśl będzie dobrze!
agapl13 wiedziałam że nie wytrzymasz! ale na szczęście dziewczyny mają rację z sikańca robić tak wcześnie głupi pomysł (też zawsze takie mam) ejj cierpliwość popłaca więc wytrzymaj do pt i dawaj na betę zobaczysz jaka będzie wysoka!!!trzymam cały czas kciukaski:-)
pałna super wiadomość - córeczka!!! yyyy też chcę:-)

a ja byłam odebrać kariotyp i jest ok:-)

Zuzia2011 - u mnie nie ma opcji hiperki, bo mam bardzo niskie amh. Jakiś czas temu miałam 0,4. Teraz możliwe, że już mniej mam. W invimedzie nie stymulowali mnie Gonalem jeszcze, ale w poprzedniej klinice miałam dawki powyżej 200 ( nie pamiętam ile) plus jakieś inne zastrzyki i nic mi nie było. A protokół mam krótki.

Masia123 - to mamy z zastrzykami podobnie. Obie się na nie cieszymy :-D Zwariowane kobiety normalnie. A odnośnie Amh to u mnie niestety jest wyznacznikiem faktycznie tego jakie są możliwości moich jajników. Niestety marne. Ale mam nadzieję, że chociaż 2 komóreczki będą prawidłowe i ładnie się zapłodnią ( bo pęcherzyków miewam więcej, ale gorzej z ocytami).

Agapl - jednak chyba powinnaś dostać klapsa. Kochana kto robi test sikany w takim dniu jak ty po transferze? Nie pamiętasz, że dziewczynom przeważnie nie wychodzą i nie wychodziły testy? Musisz poczekać jeszcze

martaczi super, że kariotyp ok :-)
Kinga stymulacja szybko zleci i już nie długo bedziesz miała dzidzi w brzusiu :-) Ja też sie cieszyłam na każdy zastrzyk :-D
Agapl Ty wogóle sie tym sikancem nie sugeruj, bo te testy to badziewie :tak: W piątek na bete śmigaj i żanych planów nie snuj na razie. My też mieliśmy mieć IMSI, ale jak embriolodzy obejrzeli plemniczki to stwierdzili, ze ICSI wystarczy.

Martaczi :-) cieszę się,że masz dobre wyniki :tak: i dziękuje za miłe słowa

a mnie dzisiaj moje bąble obudziły o czwartej rano, wreszcie o szóstej włączyłam sobie film to jakoś usnęłam, ale to już prawie trzeba było wstać na leki, dobrze, że mam wyrozumiałego psa, bo poczekała do dziewiątej ze spacerem :-)

reklama
madzialenak ...no wlasnie mnie ta przeziernosc przeraza, no i kosc nosowa ma byc...ehhh, masz racje, nasze mamy nie mialy tyle badan i szczesliwie przechodzily ciaze, ale kiedys tez nie bylo tyle chorob co teraz. kto gdzies kiedys slyszal o endometriozie???? ja jak sie dowiedzialam 5 lat temu to nie mialam pojecia o czym mowa.
nie robie innych badan niz to genetyczne, chyba, ze lekarz mi poleci zrobienie np pappa...ale sama nie bede sie rwala. ja chce w koncu cieszyc sie ciaza zdrowa, brzuszkiem rosnacym i juz nie moge sie doczekac zakupow.
nie chce ciagle sie martwic, myslec, zastanawiac.
25 to juz niedlugo...wytrzymasz i na pewno odetchniesz z ulga, bo bedzie wszystko dobrze!

miliaa
ja kość nosową już widziałam w 10t4d :-), jeden problem mam z głowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry