reklama

Kto po in vitro?

Kinga ja już nic nie łykam oprócz kwasu foliowego i witamin femibion :-), clexane wstrzykuję na noc. Tak strasznie boję się kolejnego napadu, nigdy nie przeżyłam takiego bólu. Na pewno porozmawiam z lekarzem.

reklama
Madzialenak współczuje ... ja miewałam bóle żołądka, zapewne to inny ból ale że mi się trafiało i był czas,że dość często dlatego piszę - zwykle było to po obiadach u teściowej, dlatego myślę,że mój organizm nie toleruje jakiejś przyprawy, którą ona używa, jednak nie mogę jej spytać, bo się obrazi, więc staram się jadać u niej jak najmniej, tylko czasem się nie da, jak np nie zapomnę Wigilii zeszłego roku, bo bardzo cierpiałam. Pomaga mi w takich bólach tylko ciepła zupa i leżenie na brzuchu. Porozmawiaj z lekarzem, mam nadzieje,że coś doradzi.

Dziewczyny jadę :-( ale się boję strasznie. Czuję się jakbym jechała na odczytanie wyroku. I znów okaże się, że z wielkich nadziei będzie wielkie rozczarowanie. :-(

Wpadłam na sekundę przez wyjściem do pracy.
Z nerwów mam ściśnięty żołądek i boli mnie głowa. Normalnie jakaś fobia szkolna :-D

Życzę Wam wymarzonego dnia na bety - Sylwia, Gosia, Beta

transferów zakończonych ciąża - Kinga

a dla Wszystkich udanego dnia, mimo, że to poniedziałek :-)
423167_10200462105375720_1363176113_n.jpg

Kinga, oj przepraszam jak moglam zapomniec o Twoim transferze :sorry2:Zrzuce na poranne zaspanie bo znowu od 3 nad ranem nie spie. Wiedz jednak,ze trzymam juz kciuki za pomyslne wiesci o Twoich maluszkach i za udany transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak,ale mnie przestraszylas. Biedactwo musialas niezle sie nacierpiec. Takich ostrych boli zoladkowych nie znam ale znam ostre bole i skurcze miesiaczkowe az doprowadzaajce do wymiotow i sadze,ze wiem co przeszlas. Oby juz wiecej sie nie powtorzyly i koniecznie powiedz o Tym lekarzowi.

reklama
Madzialenak, dobrze, że ból ustąpił, ale następnym razem wzywaj pogotowie. Po co się męczyć i dodatkowo stresować.
Wypytaj dr na wizycie o wszystko. Na pewno coś zaradzi. Trzymaj się Kochana. Kciuki za wizytkę zaciśnięte :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry