Możliwe, ze boli ja nozka.
Ogolne rozdraznienie po szczepieniu jest normalne.
Nos, przytulaj, caluj.
Jutro będzie lepiej.
Dziękuję..
Wlasnie ma temperature 38.2
Kurde, to jest takie stresujące..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możliwe, ze boli ja nozka.
Ogolne rozdraznienie po szczepieniu jest normalne.
Nos, przytulaj, caluj.
Jutro będzie lepiej.
Jest. Choc odkad mam doświadczenie 4latka + dentysta to powiem Ci, ze szczepienia to pikus...Dziękuję..
Wlasnie ma temperature 38.2 [emoji22]
Kurde, to jest takie stresujące..
no to super, estrofem to jednak syf. fajnie ze od tego odchodzaNie na sztucznym, dla mojego lekarza ten estrofem jest mało ważny na początku ciąży , dobrze że odstawiłam ten lek, bo on jest z kategorii D.. Wiem że 99% dziewczyn bierze go do ok 10 tygodnia w dużych dawkach, mój przykład pokazuje, że nie trzeba!! Miałam stracha jak go odstawiałam, zresztą lek mi się kończył i siła wyższa,nie brałam już ok 6 tygodnia![]()
19? Dzielna jesteś! Napisz proszę jaki to protokół, jakie leki i dawki mialas?I po bólu...przynajmniej na razie [emoji23] Właśnie zrobiłam sobie ostatni zastrzyk przy stymulacji.. W 19sty...brzuch jak sito
Wszystko przedstawi ci lekarz. Co do szans to zależy jaki jest powód twojej niepłodności. Wyglada tak ze robisz dużo badań. I mąż tez. Potem zaczynasz stymulację Ok 11 dni, następnie punkcja czyli pobranie jajeczek i po 3-5 dniach transfer lub w następnym cyklu. Czy boli? Troszkę jajniki ale to wszystkoHejjestem tu nowa i mam pare pytań związanych z in vitro. W piątek mam wstawić się na pierwsza wizytę w gamecie Rzgów. Nie wiem na co mam się przygotować. Jak to wyglada naprawdę? Po którym podejściu najczęściej można spodziewać się dzidziusia? Jakie będę miała robione badania i czy to boli? Proszę o pomoc ponieważ chodzę cała w nerwach. Dziękuje
Na pekniecie pęcherzyka pewnieI po bólu...przynajmniej na razie [emoji23] Właśnie zrobiłam sobie ostatni zastrzyk przy stymulacji.. W 19sty...brzuch jak sito
To jeśli niepłodność jest mechaniczna a poza tym jesteście zdrowi to szanse są napewno sporeJestem już po drożności jajowodów z czego jeden tylko ma bardzo mały przepływ a lewy nie ma wcale nie powiem nazwiska ponieważ nie chce przekręcić ale prof. Jacek R... nie mogę się doczytać
Na pekniecie pęcherzyka pewnie![]()
Walka o pierwsze dziecko jest nieporównywalna.
Teraz nie mam aż takiego ciśnienia, ale nadal człowiek czuje żal i gorycz. Ta niesprawiedliwość, że potrzebujesz pomocy, a jak widzisz znajomą/kuzynkę itd. w ciąży i słyszysz, że starali się tak długo! Bo aż 5 miesięcy to dosłownie nóż się w kieszeni otwiera.
Chodzi mi raczej o fakt, że to zawsze będzie siedziało w głowie. Zawsze.
No ale nic! Walczymy i dążmy do tego upragnionego cudu! Walczymy [emoji123][emoji123]