• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?
Mega duży to znaczy jaki dokładnie? A jak miałaś poprzednie monitoringi cyklu to przy ilu pękał?

Dziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?
Nie brałam leków na naturalnym. Miała podobnie, że w sobotę pęcherzyk był a w poniedziałek był pęknięty, transfer miałam w sobotę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry