reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia 77 odnosnie tych zastrzykow to mnie tez bola, maja jakies tepe igly i ciezko sie wbic:/ ale trzeba wytrzymac. Gratuluje maluszkow w brzuchu to teraz tylko czekanie na wysoka bete:)

gotadora - piekny brzuszek tez taki chce!

Martka super betka tez mi sie wydaje ze to na blizniaki:)

Sylwia to kiedy masz transfer?? czy ty jestes dentystka?? bo mam pytanie chyba rosnie mi jkolejny zab madrosci i troche boli ale nie bardzo myslisz ze przed transferem powinnam go wyrwac? nie bedzie to mialo wplywu ze boli zab na transfer i utrzymanie zarodków?

joasia no zobaczymy, ale przy takich betkach też były pojedyncze, więc wszystko okaże sie na USG:)
gotadora ale masz fajowski brzuszek :-) ale te 60 kg to wcale nie dużo, jak na bliźniaki!super wyglądasz!:-D

Agapl, powodzenia na wizycie- oczywiście wszystko będzie dobrze ale i tak zaciskam &&&&&&&

Martka ja tez nie mam żadnych objawów, nic a nic tylko czasem piersi większe, ale nie cały czas. Brzuszek od czasu do czasu zaboli/nakłuje i tyle. Żadnych mdłości, zgagi, odrzutu od jedzenia, zachcianek nic....Badam nerwowo betę co kilka dni.

Gotadora brzunio jest piękne, też już bym chciała:) hihi to przynajmniej miałabym naoczny dowód;) heheh Ale faktycznie 2 maluszków to i brzuszek już spory jak na 13tc:) Trzymaj się ciepluśko:)

Sylwia, Twoja wiedza imponuje...naprawdę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry