reklama

Kto po in vitro?

gotadora fajowo wyglądasz, nie mogłam napatrzeć się na te dwie kropy z usg, cudne widoki :) Sylwia czy Ty już wiesz kiedy crio u Ciebie? może tak wyjdzie że razem będziemy miały :rofl2: anno, strasznie współczuje, ale jak widać w Twoim przypadku, siła kobiety jest wielka i wiara zawsze zwycięża :tak:

reklama
Anna, tak mi przykro :-( Mialas strasznie smutny dzial w zyciu. Nie dziwie sie,ze przeszlas zalamanie nerwowe. Najwazniejsze jednak,ze juz jestes na nowo pelna sil i juz w czerwcu podchodzisz kolejny raz. Powodzenia!!! Niech to bedzie ten szczesliwy raz:-)

Anna - tak mi przykro, trzymam kciuki za udane crio w czerwcu, trzymaj się, powodzenia.

We wtorek mam wizytę w celu omówienia crio, zaczynam się denerwować. Jakieś dziwne myśli mnie nachodzą, że się nie uda, nie chce tak myśleć, nie potrafię się pozbyć tych myśli z głowy... :-(

Dziewczynki Kochane,
Dziekuje bardzo za Wasze kciuk
i:-)

Maluszek ma sie dobrze. Ma wszystkie wymiary w normie i ma juz 7,6cm.
Przeziernosc 0,98mm, serduszko 153
Lekarz stwierdzil,ze na poznanie pluci juszcze zawczesnie. hmm

Witam moje Kochane! OJ długo mnie u was nie było, bo jakoś ciężko było mi się z tym wszystkim pogodzić, ale dziś wracam z dobrymi wieściami... jutro prawdopodobnie mam transfer moich mrożaczków. Mam nadzieję, ze pięknie się rozmrożą i wszystko będzie ok. Jestem na naturalnym cyklu, ale bardzo ciężko było mi do niego wrócić. W każdym razie teraz wszystko jest ok i jestem pełna nadziei i dobrych myśli:)

Kochane czy któraś z Was jest w ciąży po transferze mrożaczków?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry