reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia..nie dośc że slub w ten sam dzien...podobnie będziemy do transferu podchodzic...to jeszcze dzisiaj mamy bardzo podobny nastrój...ja jakoś straciłam nadzieję,ze kiedykolwiek mi się uda...:-(

Witam , Kobietki. Byłam wczoraj na becie i 0 :no: Dzwoniłam dziś do lekarza i w Poniedziałek mam się u niego zjawić ..Podejście do crio prawdopodobnie w połowie kwietnia ..Oby.

Ostatnia edycja:
Madzia przykro mi, ale dzielna z Ciebie kobietka i się nie poddajesz, a takie osoby wygrywają :tak: trzymam kciuki za kolejny raz

Asiex super wiadomość - kciuki za jutrzejszy transfer &&&&

Milagros :-) zawsze na drugie może mieć Maria :-) gratulacje!

Madzia .. chyba za bardzo przejmujesz się wiekiem - każda z nas się starzeje, z każdym dniem. Ważne jak się czujesz, a nie ile masz w dowodzie. Pozatym są znacznie starsze kobietki na forum tutaj, na dodatek którym się udało, więc głowa do góry bo będzie dobrze

Ikasia ​- nie chce dopuszczać do siebie takich myśli, że się nie uda, ale jakoś tak siedzi mi ta myśl w głowie. Ale wiesz co nie możemy tak pesymistycznie myśleć, bo rzeczywiście się nie uda. Ta pogoda mnie dobija, u mnie dziś pada i temp. za niska w stosunku do wczorajszego dnia. Wiesz co, mam pomysł, dziś idziemy spać, a jutro wstajemy z pozytywnym nastawieniem. Co ty na to?

Madzia ​- połowa kwietnia to już jest, chyba masz na myśli połowę maja...

reklama
Ikasia i Lilia ... dla Was:

images.jpeg

imgres-1.jpeg

6306-mysl__pozytywnie_a_osiagniesz_wszystko.png

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    8,4 KB · Wyświetleń: 100
  • imgres-1.jpeg
    imgres-1.jpeg
    7,6 KB · Wyświetleń: 106