Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj 9dpt i mam betę 131Cześć dziewczyny,
Jestem 7dpt i mam dwie kreskiJestem przerażona, bo pierwszy transfer zakończył się ciąża biochemiczna. W poniedziałek jadę na bete czy możecie powiedzieć mi jakie miałyście swoje pierwsze bety żebym mogła sobie porównać?
No ja o pierwszej już pisałam, a druga po 3 dniach czyli 10 dpt była już 130. W internecie jest na pewno tabelka ile mniej więcej średnio wynosi HCG w konkretnych dniach po transferze, ale może też nie ma co na nią patrzeć, żeby się nie stresować niepotrzebnie. Jak masz pozytywny test to leć jak najszybciej się daCześć dziewczyny,
Jestem 7dpt i mam dwie kreskiJestem przerażona, bo pierwszy transfer zakończył się ciąża biochemiczna. W poniedziałek jadę na bete czy możecie powiedzieć mi jakie miałyście swoje pierwsze bety żebym mogła sobie porównać?
Bardzo mi przykro, ale nie załamuj się. Musisz wziąć się w garść i ruszyć z planem B. Czeka na Ciebie jeszcze jeden zarodeczek.Mam wyniki bety.
Niestety 0.20
Gratulacje ;*
Gratulacje...Ja dzisiaj 9dpt i mam betę 131![]()
Jak juz pojawi sie dzidzia to te wszystkie złe wspomnienia, ten ból przestaną miec znaczenie, wiele z nas przez to przechodziło , najwazniejsze zeby sie nie załamać i nie poddaćdla mnie sytmulacja to super czas… potem dowiedzialam sie ze sa 3 blastki - mowie ooo szalenstwo ale duzo (dopiero teraz wiem ze to wcale nie tak duzo)… potem najgorszy czas do oznaczenia bety po jednym i drugim transferze.. po drugim ciezki czas do usg, na ktorym nie bylo serca. A najgorsze poronienie - bo to i szpital i zle wspomnienia….
Pięknie powiedzianeMoże joga na stres? Mi bardzo pomaga. Skupienie na ruchu, na oddechu- to działa relaksujaco. Jeszcze planowanie dobrze na mnie działa. Jak zaliczam porażkę, albo ją przeczuwam zaczynam układać plan B.
Przy staraniach jest tak dużo stresu, potem w ciąży też stres a po urodzeniu to już tylko mogę sobie wyobrazić co się dzieje w głowie... Musimy się nauczyć żyć z tymi emocjami
Z bezpiecznych środków melisa. Można pić napar i w trakcie in vitro i potem w ciąży.
I tak masz myslec! Ja tez nastawiłam sie zadaniowo i starałam nie pogrążać w smutku po 4 miesiącach znowu byłam w ciazy i to szczęśliwejDokladnie mialam to samo… z ta roznica ze mezowi powiedzialam w aucie, ale plakac zaczelam w domu…
Mimo to jestem dobrej mysli i licze, ze tym razem sie uda i juz bedzie wszystko dobrze![]()