reklama

Kto po in vitro?

Fusun, ja tez uważam, że jeszcze nic straconego. Na razie nie ma co gdybać, tylko musisz koniecznie powtórzyć betę.
Oby coś drgnęło. Kciuków nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Joasia - u mnie też pierwsze crio, w lutym miałam transfer. Narazie skupiam się na crio, mam nadzieję, że się uda. Z Twoich postów zrozumiałam, że miałaś więcej podejść, pomyliłam się.

Fusun - nie poddawaj się, przecież może być za wcześnie!!!!!!
Dziewczyny - dzięki za odpowiedź! Czyli jednak z tą wagą mam mega problem. Zanim zaszłam w 1 ciążę ważyłam 65kg i zaszłam w 1 cyklu...
Potem po tych wszystkich porażkach i przeżyciach uzbierało się te 79kg - obiecywałam sobie,że po ciąży kolejnej schudnę, a tu nici... bo w ciążę nie zaszłam :-(. Nawet się specjalnie nie oduchudzałam - teraz zaczynam - tą dietę niskowęglowodanową - chociaż 3 ginekologów twierdzi że nie mam PCO. W maju mam komplet badań endokrynologicznych w szpitalu więc jakaś prawda wyjdzie na jaw..
Żaden z lekarzy gin, z którymi się konsulowałam nawet nie wspomniał, że problem jest waga - a specjalnie pytałam... Chyba tak grubo nie wyglądam sama nie wiem.
Pozdrawiam Was dziewczyny!!!
Życzę sił do walki :-)

Lili :-) u Ciebie wychodzi że się podwaja co 3.7 dnia ( co 88 godzin) , niby podają,że powinna podwajać się co 48 do 72 godzin, ale to jest taki ogólnik, na wszystko trzeba brać poprawkę, nie można każdej z nas przypisać do jakiegoś stałego wzoru, najważniejsze że rośnie i że doktor potwierdził,że wzrasta prawidłowo. Pozatym były już na forum dziewczyny co się martwiły przyrostem, a wszystko było dobrze z maluszkiem. Więc i Ty się nie martw, bo wszystko jest dobrze. Powtórz betę znowu po dwóch dniach i staraj się o podobnej porze dnia, wtedy można bardziej określić jak przyrasta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry