Trzymam kciukiW niedziele punkcja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiW niedziele punkcja![]()
Od 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tegoJa miałam, ale nie mam jakichś szczególnych wspomnień z nim związanych chyba![]()
Nie pomogę, bo ja tak nie miałamOd 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tego
takOd 2dnia brania mega boli mnie głowa ;/ zastanawiam się czy od tego
Konkretnie w danym przypadku: nie wiem. Ale generalnie chodzi o kolor paznokcia w razie czego. Więc w prywatnych klinikach prosi się o chociaż 1 paznokieć w wersji naturalnej. Gdy szłam do szpitala państwowego: zero czegokolwiek gdziekolwiek ;-)Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie?![]()
Lepiej nie. Na pewno na rekach musisz miec choc jeden paznokiec pusty bo podlacza ten przyrzad co mierzy tetno.Można mieć na punkcje hybrydy na dłoniach i stopach czy nie?![]()
Ja miałam u lewej dłoni jeden paznokiec bez hybrydy a i tak podłączyła do prawej, na hybrydzie i mówi "poradzimy sobie "Lepiej nie. Na pewno na rekach musisz miec choc jeden paznokiec pusty bo podlacza ten przyrzad co mierzy tetno.
Hahaha. To u mnie przed punkcja zwracali na to uwage. Widac jednak nie wszystkim przeszkadza hybrydaJa miałam u lewej dłoni jeden paznokiec bez hybrydy a i tak podłączyła do prawej, na hybrydzie i mówi "poradzimy sobie "![]()