17 październikaCudowna wiadomość❤
To samo mi mówił lekarz na temat bety
Jestem kilka dni do przodu ale jedziemy praktycznie na tym samym wózkumoj transfer byl 13 października a Twoj ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
17 październikaCudowna wiadomość❤
To samo mi mówił lekarz na temat bety
Jestem kilka dni do przodu ale jedziemy praktycznie na tym samym wózkumoj transfer byl 13 października a Twoj ?
Tez się właśnie będę zastanawiać nad zmianą, tutaj żadnych badań mimo nie udanych transferów, tylko z góry przesądzone ,że wina zarodków . Żadnej histeroskopii, bo na usg jest wszystko wporzadku no i przecież mam dziecko z naturalnej, geny się nie zmieniają, geny może nie ,ale inne rzeczy już takBez problemu, czekałam 2 tygodnie
Ja 7dpt miałam betę 15, 8dpt -24 ..16 dpt - 810 więc jak najbardziej wszystko jest możliwe.Lekarz mówił, że beta HCG jest bardzo ważne, nie wie czemu tak się stało, że raz przyrost był za mały, ale potem skoczył na właściwy, pęcherzyk jest, oby pojawił się i zarodek i serduszko. 3 tygodnie to ogrom czasu, ale z drugiej strony jakbym miała chodzić co tydzień to chyba jeszcze gorzej.
Mam tak samo... Zupełnie nie przywiązuje się do myśli o ciąży, nie gadamy o niej z mężem, a jak komuś się coś wypsnie to drugi go karci że ma się nie nastawiać. Cóż, chyba taki los dziewczyn po przejściach, trudno być optymistycznym.Dziewczyny, ja się boje uwierzyć, że będzie ok...Sama już nie wiem, żeby tak można było wyłączyć myślenie!
Robiłaś test? U mnie biaaaało!Dziewczyny czy warto jest zrobić histeroskopie, mimo,że na usg jest wszystko ok i jajowody drożne ? I czy jest na nfz czy prywatnie trzeba zrobić?