• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj byłam na usg prenatalnym. Na usg wszystko pięknie, czekam jeszcze na wyniki badania krwi Pappa który będzie w środę. Wtedy więcej się wypowiem ✊🏻

Z ryzyk na badaniu wyszło mi ze mam 1:760 na dziecko z zesp. downa. Ale lekarka uspokajała mnie ze jestem przy górnej granicy i pewnie jest Ok ale wynik zaniżył mój wiek 32 lata. (Pow 30 rz ryzyko wzrasta)

Zobaczymy jakie wyjdą badania krwi i czy ryzyko zmaleje czy się powiększy i wtedy będziemy myśleć i dalszych badaniach genetycznych.
Ale ja wierze ze jest dobrze 💪🏼

Maluch - tak bo to chyba chłopiec 🫢 ma 7 cm 😀

Także trzymajcie kciuki ✊🏻💪🏼💕
Super wiadomości 😁❤️

A co tam u Ciebie bombelku ? 🤪🤍
a dobrze dziękuję 😘mała rośnie jak na drożdżach i powoli pokazuje kto w tej rodzinie rozkłada karty w piątek 🤣skończyła pół roczku. Boże nie wiem kiedy to zleciało i gdzie te dni uciekły. Ciąża tak strasznie mi się dłużyła a teraz to moment i kolejny miesiąc mija 🤦‍♀️jutro idę do księdza na rozmowę bo kuzynka chce mnie na chrzestna a ja nie mam ślubu i muszę iść do niego podpisać jakiś tam protokół że w ciągu 5 lat weźmiemy ślub 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nie mów tak o sobie nie bądź taka surowa dla siebie bo to nie Twoja wina nie jesteś jakimś odmieńcem zobacz ile nas tu Niepłodność to żaden wstyd czy powód do obwiniania się Kochana ❤️
Wiem, ze to nie wstyd i absolutnie się tego nie wstydzę. Po prostu od samego początku czuje, że to moja wina, że to ze mną jest coś nie tak. Na prawdę wierzyłam, ze nam się uda a tu znowu nóż w plecy…

a dobrze dziękuję 😘mała rośnie jak na drożdżach i powoli pokazuje kto w tej rodzinie rozkłada karty w piątek 🤣skończyła pół roczku. Boże nie wiem kiedy to zleciało i gdzie te dni uciekły. Ciąża tak strasznie mi się dłużyła a teraz to moment i kolejny miesiąc mija 🤦‍♀️jutro idę do księdza na rozmowę bo kuzynka chce mnie na chrzestna a ja nie mam ślubu i muszę iść do niego podpisać jakiś tam protokół że w ciągu 5 lat weźmiemy ślub 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A jak podpiszesz a nie weźmiecie to co wtedy, cofnie Ci pozwolenie? 😆😆😆

Wiem, ze to nie wstyd i absolutnie się tego nie wstydzę. Po prostu od samego początku czuje, że to moja wina, że to ze mną jest coś nie tak. Na prawdę wierzyłam, ze nam się uda a tu znowu nóż w plecy…
Każda z nas często tak sie czula, niestety to nie jest łatwa droga. Pozostaje nam tylko to zaakceptować o walczyć dopóki mamy siły. Życzę Ci ich z całego serca. Głowa do góry, jeszcze będzie pięknie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry