margaretka89
Fanka BB :)
Ja teżwierzę
tak, to był jedyny argument mojego lekarza. Nie wiem dlaczego miałaby byc za niskie to dna plodowe? nie znam się![]()
A Ty masz dziś dużo radości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja teżwierzę
tak, to był jedyny argument mojego lekarza. Nie wiem dlaczego miałaby byc za niskie to dna plodowe? nie znam się![]()
chodzi o ilość tego wolnego dna w krwi matki, wcześniej może go być za mało do wykonania badania. To tak jak z pobraniem krwi albo moczu. Czasem po prostu jest za mało płynu w próbceJa teżmoże inne dziewczyny się tu znają
ale coś mi się kojarzy, że coś o tym czytałam
Że niby można od 10 tygodnia pobrać, ale niby może być wtedy jeszcze za niskie
no ale u mnie to już tylko wspomnienie
![]()
A Ty masz dziś dużo radości![]()
A co jakby było za mało? Pobierają krew jeszcze raz czy te ponad 2 k na nifty przepadają?chodzi o ilość tego wolnego dna w krwi matki, wcześniej może go być za mało do wykonania badania. To tak jak z pobraniem krwi albo moczu. Czasem po prostu jest za mało płynu w próbce
pewnie przepadają dlatego jest wyznaczony czas od kiedy można pobieraćA co jakby było za mało? Pobierają krew jeszcze raz czy te ponad 2 k na nifty przepadają?![]()
Dziewczyny, a co u Was? jak tam punkcje, transfery, beta itd? Czekamy na Was! <3
Pogooglowałam z ciekawości i na test dna jest informacja, że gdyby był za niski to pobierają próbkę ponownie bezpłatnie. Z tego wynika, że mogłam być mądra jak nasza Maszka i pobrać nifty przed prenatalnymi, ale to już i tak dawno i nieprawdapewnie przepadają dlatego jest wyznaczony czas od kiedy można pobierać
AaaaaaaaaaaKochane mojespieszę Wam powiedzieć, że po 52 dniach rozłąki z Naszym Malutkim Skarbem w piątek wychodzimy do domu
tak bardzo się cieszę, aż płacze że szczęścia , ale również jestem przerażona. Patrycja waży 2800, wydaje mi się że musi być wszytko dobrze skoro nas wypuszczają
![]()
będzie córeczka tatusia. Przepadnie mówię CiBardzo się cieszę, że dziewczynka. Zawsze marzyłam o chociaż jednej córce. Mój Lubby natomiast myślę, że liczył na chłopaka. I ja też imałam takie przeczuciaale serio było mi już wszystko jedno, byle było zdrowe :>
Dziewczyny, walczcie, bo naprawdę warto![]()