Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja klinika tak pracuje i w sumie jestem w szoku, że są takie, które są zamknięte. Ja sama miałam punkcję w sobotę, a koleżanka miała nawet podgląd w poniedziałek wielkanocny, bo lekarka miała zabiegi i ja zaprosiła, żeby przyszła. Myślę, że teraz kiedy mam świadomość jak to wszystko działa, to chyba bym się świadomie nie zdecydowała na taką klinikę, gdzie punkcja czy transfer mogą przepaść, bo źle wypadną.Tak to będzie drugie nasze podejście.
No właśnie wydaje mi się że ten czas ma też jakieś znaczenie. Tak samo przy transferach, ja miałam 4 dniowca bo 5 dzień wypadł w niedziele..w takich przypadkach kliniki powinny pracować dyżurnie moim zdaniem..
A taka przerwę sami sobie zarządziliscie czy doktorek ?
mi lekarz powiedział że mam dwa razy oznaczyć HCG. I wtedy w przypadku braku ciąży, po informacji od niego dopiero odstawiam wszystkie lekiDziewczyny, a jak beta wyjdzie zerowa to od razu się odstawia duphaston?Nie dopytałam lekarza
zaznaczę, że zaczęłam go brać po transferze.
ja przy becie 0 odstawiałam leki od razuDziewczyny, a jak beta wyjdzie zerowa to od razu się odstawia duphaston?Nie dopytałam lekarza
zaznaczę, że zaczęłam go brać po transferze.
Moja klinika nie jest prywatna, więc o dyżurach można zapomnieć, ale po prostu nie robią punkcji w takich terminach, żeby transfery wypadały w weekend...Tak to będzie drugie nasze podejście.
No właśnie wydaje mi się że ten czas ma też jakieś znaczenie. Tak samo przy transferach, ja miałam 4 dniowca bo 5 dzień wypadł w niedziele..w takich przypadkach kliniki powinny pracować dyżurnie moim zdaniem..
GdanskW jakim miescie sie leczycie ?A za transfer będziemy trzymać kciuki oczywiście![]()
A steryd, mam na myśli Encorton, też odstawia się od razu?ja przy becie 0 odstawiałam leki od razu
nie wiem, nie brałam nigdyA steryd, mam na myśli Encorton, też odstawia się od razu?