Nikt nie mówi, ze będzie łatwo. My kupiliśmy małe mieszkanie, bo wkład własny poszedł na IVF. Mąż zlikwidował fundusz na życie. I jesteśmy goli i weseliTylko skąd do skutku brać na to pieniądze?
Gratuluję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikt nie mówi, ze będzie łatwo. My kupiliśmy małe mieszkanie, bo wkład własny poszedł na IVF. Mąż zlikwidował fundusz na życie. I jesteśmy goli i weseliTylko skąd do skutku brać na to pieniądze?
Gratuluję.
Melduje się po prenatalnych, dzidziuś zdrowy i wszystkie ryzyka wyszły niskiekolejna wizyta 8.09
A jutro jest szansa ? Czy dopiero w poniedziałek ?Eh chyba dziś nie będzie tych wyników
mam nadzieję że jest szansa bo jutro też wykonują badania rano do południa a piszą że wyniki piw i mu być po 1 dniu roboczymA jutro jest szansa ? Czy dopiero w poniedziałek ?
W jakim labo robiłaś badania. Wiem że diagnostyka daje wyniki do 21 więc ja nadal czekam.Eh chyba dziś nie będzie tych wyników
To będziemy ściskać kciuki do jutra.mam nadzieję że jest szansa bo jutro też wykonują badania rano do południa a piszą że wyniki piw i mu być po 1 dniu roboczym
ja robiłam w synevo u mnie muszą być oba badania zrobione żeby dali dostęp do wyników więc czekam dalej może po 19 dadzą wynikiW jakim labo robiłaś badania. Wiem że diagnostyka daje wyniki do 21 więc ja nadal czekam.
U mnie progesteron już jest ale bety brak jeszcze