Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz w domu, pobrano mi coś około 12 komórek ale jeszcze nic o nich nie wiem, teraz odpoczywam sobie na kanapce.
Dziewczyny!!!!!
Beta 6,3. Teraz czekam na telefon od lekarza. Nie wiem czy po transferze mrozaczkow to duzo czy malo...? Ale jest beta i narazie jestem w ciazy. Mam taka nadzieje!
Ciesze sie bardzo i martwie jednoczesnie, czy wynik ok...
agitek - gratulacje :-) &&&&&&&& za przyrost.
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że chlamydia, mykoplasma, ureaplasma mam ujemną. To chyba dobrze??
No i załamka w posiewie znowu mam bakterie do leczenia :-( Kto wie czy to nie był powód ostatniego niepowodzenia... Już nie mam słów, w zeszłym roku leczyłam 3 razy bakterie. Przed przystąpieniem do crio leczyałm bakterie, wziełam wszystkie zalecone leki, ale jeszcze coś mnie piekło i dostałam jakąś globulkę, która miała załatwić temat. Nie badali mi ponownie posiewu :-( Zawsze mi się wydawało, że jak piecze to jest bakteria, a tak nie jest. Teraz mam bakterie i nic nie piecze. Jak walczyć z ukrytym wrogiem... :-(

Ja juz w domu, pobrano mi coś około 12 komórek ale jeszcze nic o nich nie wiem, teraz odpoczywam sobie na kanapce.

Kciukasy za sex na szkiełku :-) a teraz odpoczywaj.
A więc tak: komórki NK, białko S, białko C, homocysteina, LA, przeciwciała p/kardiolipinie IgG, IgM, przeciwciała p/beta2glikoproteinie 1 IgG, IgM, APC-R.Kinga, tak skierowanie jest z poprzedniej. Z nowej jeszcze nic nie dostałam bo na wizycie nie powiedzieliśmy jasno czy się przenosimy czy nie. Mielismy konsultacje u Dr i tyle. Ale dał antyki jak byśmy się jednak zdecydowali.A skierowanie mam na ogóle, takie główne przy in vitro.