reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Kinga, tak skierowanie jest z poprzedniej. Z nowej jeszcze nic nie dostałam bo na wizycie nie powiedzieliśmy jasno czy się przenosimy czy nie. Mielismy konsultacje u Dr i tyle. Ale dał antyki jak byśmy się jednak zdecydowali.A skierowanie mam na ogóle, takie główne przy in vitro.

U mnie te badania byly konieczne do kwalifikacji. Nie robilas ich przed przystapueniem do programu?

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po ostatnim podgladanku. Punkcja we środe rano. Zaraz ostatni zastrzyk gonapeptylu o 21 ovitrelle i dostałam na dziś i jutro globulki dopochwowe na odkażenie. Wy brałyście coś więcej bo mi nic nie dali czy to dopiero po punkcji albo transferze? Lekarz dzisiaj naliczył 11 pęcherzyków gotowych do pobrania.

Co do transferu to mój będzie albo w czwartek, albo w sobotę (oczywiście ja wolę w sobotę bo wtedy będą to już blastusie), mam dzwonić do kliniki w środę,

Agitek przed Tobą dwa długaśne, ciagnące się dni, ale dasz radę, a progesteron masz super,

Madzia 12 to ładny wynik , tez taki miałam:)
kinga spokojnie wszystko bedzie dobrze. A nie kusi cię juz jutro zrobić betki? Mogło by juz cos pokazać tak jak u agitek .

Madzia 12 to ładny wynik , tez taki miałam:)
kinga spokojnie wszystko bedzie dobrze. A nie kusi cię juz jutro zrobić betki? Mogło by juz cos pokazać tak jak u agitek .

U kingi to za wczesnie na betke 6dpt przy 3dniowych zarodkach to raczej nic nie wyjdzie:( Wiec niech nie robi bo szkoda kasy i nerwow. Jak cos to w piatek/sobota.

Madzia76 ja obliczylam że jeśli wszystko dobrze pójdzie to transfer albo w sobote albo w pn moj lekarz woli podać 5 dniowe blastki. A powiedzieli Ci czy wszystkie komórki dojrzałe ?

reklama
Do góry