Esiek – cieszę się, że odpoczęłaś :-)
_Infinity_ - &&&&&&& za transfer, fajnie, że znowu podchodzisz
Kinga_1 – &&&&&&&&&& za mega wysoki progesteron

Ja chętnie bym się wybrała na basen, ale odkąd przystąpiłam do pierwszej stymulacji to nie byłam. Tak, jutro mam wizytę, dr musi sprawdzić czy tam się wszystko wyczyściło.
majka201, Magda33 – życzę Wam, żeby pobrali jak najwięcej ślicznych jajeczek.
mmm… - &&&& za podglądanko.
zula – priobiotyki biorę od kilku miesięcy. Teraz biorę priobiotyk Sanprobi Super Formula, który posiada siedem żywych szczepów bakterii probiotycznych oraz dwóch prebiotyków. Ale one nie są dowcipine. Biorę 1 tabletke dziennie. Dodatkowo pije kefir domowy tzw. grzybek tybetański. Tu można poczytać więcej na ten temat:
GRZYBEK TYBETAŃSKI (kefirowy) - SEKRETY. Choć przed świętami przestałam i jeszcze do niego nie powróciłam. Kiedyś stosowałam ten kwas mlekowy, chyba do tego powrócę. Na wyniku jet zapis: Streptococcus b-hem. Gr. B – cokolwiek to oznacza, do leczenia.
STYCZEŃ:
21: _Infinity_ - transfer blastusia 
21: Kinga_1 - wysoki progesteron 
21: Lilia♥ - wizyta w obecnej klinice
21: majka201 – punkcja
21: mmm… - kolejne podglądanko
21: Magda33 - punkcja
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
22: Bziumelka - wysoka beta
22: majka201 - punkcja
23: mmm… - wstępna data punkcji
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
27: Kinga_1 - wysoka betka
28: lalka - wizyta
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
31: elleni - kolejna wizyta USG
30: Cyryjanka - USG serduszkowe
LUTY:
3: Lilia♥ - wizyta w innej klinice
3: dorotav - wizyta u immunologa
10: genna - kolejna wizyta u immunologa
Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że podziwiam Was za to, że same wbijacie sobie zastrzyki. Ja zrobiłam protest i powiedziałam, że tego robić nie będę. Mój M tak się wyuczył, że muszę przyznać, że świetnie mu to wychodzi. Ja panikowałam przy tym jak on mi wbijał zastrzyk. Nie wyobrażam sobie jakbym panikowała jakbym sama musiała to zrobić :-)
Dobranoc, śpijcie słodko tak jak ten słodziak poniżej :-)
Zobacz załącznik 605308