maaagdzik - dzięki za optymizm

myślę jednak, że my kiedyś już po prostu przechodziłyśmy fazę optymizmu a teraz takjak JoM po 8 transferach czy ja przy takiej ilości złych wyników to już jesteśmy w fazie, że tylko w cud wierzymy... Jesli chodzi o witaminki to nie wiem jak to jest bo opinie o ich przyswajaniu są różne. Ja natomiast nie wsuwam takich suplementów zbiorowych bo uważam, że nie wszystkie witaminy są wskazane w okresie starań wolę sobie wybrać po prostu te w które wierzę, że pomogą. Zresztą zazwyczaj w takich zbiorówkach mają one mniejsze ilości. Co do pęcherza to mogą to być po prostu bakterie...
Jo.M,- myślę, że dobrze robisz. Nie z takim AMH dziewczyny zaciążały a teraz jak wyleczysz bakterie to wierzę,że Ci się uda. Naprawdę głęboko w to wierzę.
Lilia- Ty masz trochę większy zgryz

bo sama nie wiem co bym zrobiła

Generalnie nie lubię Provity i mimo, że uwielbiam dr B to tam nie chodzę. Teraz sama wiesz, że myślę nad tym co zrobić jak się nie uda

A co Ci powiedzieli na temat tego bycia realizatorem? Provita jest nim czy nie
Kinga - faktycznie malutki progesteron

Daj znać co powie lekarz. Oby stwierdził, że można dołożyć a nie oznacza to małych szans. Bardzo mocno zaciskam piąstki
Co do rządówki to wkurza mnie, że w jednychklinikatacch takie wymazy na przykład są już finansowane w ramach programu a w innych musisz sama sobie je zrobić i wywalić nie małą kase...