Kinga, Bziumelka, Agitek, Lila myśleć pozytywnie, bo to połowa sukcesu, postaram się Was zarazić moim mega optymizmem…
Liczę na to i trzymam Cię za słowo :-)
co sądzicie o suplementach , witaminkach typu vita-miner prenatal lub femibion natal 1 przed planowanym transferkiem warto sie w coś takiego zaopatrzyć, czy to jakaś ściema i szkoda kasiorki. Podczas ostatniej wizyty wyleciało mi to z głowy, a mój doktorek mało pogadany.
Piszecie też o jakichś badaniach immunologicznych, jakie powinny być wykonane? ja ciągle łapie jakieś zapalenie pęcherza, czy coś w tym rodzaju, może warto by porobić jakieś badania...bo ja mam raczej mało juz czasu na eksperymenty
Ja jestem za, tylko w umiarkowanych ilościach, nie należy przesadzać. Zastanawiam się co brać, trochę tego już mam i mam listę dodatkowych leków. Nie długo chciałabym pogadać z dziewczynami co biorą i na co dany lek jest.
Jo.M. – ja uważam, że bardzo dobrze robisz, że podchodzisz do rządówki. Musisz wykorzystać wszystkie wyjścia, adopcja to ostateczność. Na Twoim miejscu wykorzystałabym rządówkę, jak się nie uda to ponownie KD, adopcja. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało z własnymi komórkami. Uważam, że badania, który ostatnio robiłaś są odp. na Twoje niepowodzenia.
zula – generalnie za Novomedicą przemawia tylko to, że chcą przebadać mojego M i termin. Nic poza tym nie widzę na plus. Ten dr wkurzył mnie tym, że powiedział, że nas nie zakwalifikuje jak ten test, który ma zrobić mój M wyjdzie na poziomie ponad 30%. Tego nie ma w regulaminie. Kim on jest, żeby ustalać jakieś nowe zasady!! Wkurzył mnie jeszcze tym, że wręcz mnie ochrzanił, że biorę za wysokie dawki euthyroxu. Żeby uciec z Provity przemawia termin. Jak mi nie pasuje dr zawsze mogę zmienić, już wiem na kogo. Tak, Provita jest moim realizatorem.
Kinga, Bziumelka - Ja jak miałam w 7 dpt progesteron na poziomie 10,23 to też trochę czytałam na ten temat na necie i wyczytałam, że ten sztuczny progesteron nie przedostaje się do krwi.
STYCZEŃ:
21: _Infinity_ - transfer blastusia 
21: Lilia♥ - wizyta w obecnej klinice
21: majka201 – punkcja
21: Magda33 - punkcja
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
22: Bziumelka - wysoka beta
22: majka201 - punkcja
23: mmm… - punkcja
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne