Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jo.M dobrze ze jednak zdecydowalas sie na rzadowke zawsze to badania, wizyty sa za free.... a jak sie czujesz po tych lekach? ja juz powoli koncze pierwsze opakowania anty i juz nie dlugo zaczne brac drugie... odnosnie suplementow nie biore nic oprocz kwasu foliowego... juz sama nie wiem czy mam sobie wykupywac te preparaty... mam 1000 mysli na minuty co i jak i kiedy ze glowa mnie juz od tego wszystkiego boli.. a co ty mi radzisz z tymi suplementami? mam je brac?:-)
Lilia wlasnie szkoda ze nie mozna wylaczyc myslenia.. byloby to fajne dla nas... :-)
Ja pare dni po transferze mialam progesteron 18ng/ml a potem jak zwiekszylam lutke mialam 21ng/ml... nie wiem czy sa inne jednostki jesli chodzi o progesteron.. bo jesli chodzi o estradiol ta sa bodajrze 2 jednostki....
mmm... trzymam kciuki za punkcje.... :-)ja chyba mialam estradiol ok 2000
Lilia wlasnie szkoda ze nie mozna wylaczyc myslenia.. byloby to fajne dla nas... :-)
Ja pare dni po transferze mialam progesteron 18ng/ml a potem jak zwiekszylam lutke mialam 21ng/ml... nie wiem czy sa inne jednostki jesli chodzi o progesteron.. bo jesli chodzi o estradiol ta sa bodajrze 2 jednostki....
mmm... trzymam kciuki za punkcje.... :-)ja chyba mialam estradiol ok 2000