reklama

Kto po in vitro?

mmm - gratuluję tylu pęcherzyków:) I takich wysokich wyników. Mam nadzieję, że i u mnie też będą porównywalnie wysokie. Trzymam kciuki za punkcję. Dziewczyny, czy któraś z was miała akupunkturę? Wczoraj anastazjolog mi mówiła, że jest taka możliwość, ale nie wiem czy daje to jakieś rezultaty

reklama
mmm - gratuluję tylu pęcherzyków:) I takich wysokich wyników. Mam nadzieję, że i u mnie też będą porównywalnie wysokie. Trzymam kciuki za punkcję. Dziewczyny, czy któraś z was miała akupunkturę? Wczoraj anastazjolog mi mówiła, że jest taka możliwość, ale nie wiem czy daje to jakieś rezultaty

u Ciebie też jest ok. mi od sobotniej wizyty urosły jeszcze 2 pęcherzyki :) czym Cię stymulują?

moja koleżanka z innego forum miała akupunkturę i zaszła za pierwszym razem :) u mnie w klinice chyba nie ma ale ja za bardzo w takie "cuda" nie wierzę :) jak ma się udaćtosięuda, jeśli nie to nie...

mmm.. bo jesli masz progesteron 12 to chyba oznacza ze juz ogranizm wszedl w faze lutealna bo takie wartosci sa wlasnie w tej fazie.... Moze faktycznie masz 1.2 i to by sie zgadzalo:-)

Lilia sztuczny progesteron to duphaston ale my z Kinga bierzemy utragestan a to jest naturalny wiec wyniki powinny byc lepsze:confused:

Kinga moze te plamienia u Ciebie sa wlasnie przez niski progesteron?? Odpisal Ci cos lekarz??

u Ciebie też jest ok. mi od sobotniej wizyty urosły jeszcze 2 pęcherzyki :) czym Cię stymulują? moja koleżanka z innego forum miała akupunkturę i zaszła za pierwszym razem :) u mnie w klinice chyba nie ma ale ja za bardzo w takie "cuda" nie wierzę :) jak ma się udaćtosięuda, jeśli nie to nie...
mmm - biorę gonapeptyl i menopur. Teraz do czwartku - czyli 2 dni. Nowe to mogą się nie pojawiać, aby te obecne sporo urosły:) Zastanawiam się czy nie skorzystać z tej akupunktury. Nie wiem czy wierzę w to czy nie, ale może to jakiś tak jednak wpływ ma:)

mmm... niektorzy lekarze twierdza ze to nie ma znaczenia i robia transfery nawet przy wysokim progesteronie. Widac sa rozne szkoly, a naukowo nic nie jest potwierdzone, zreszta jak wiekszosc rzeczy przy in vitro:-(

mmm super wynik z tymi pęcherzykami, progeteron chyba jedna 1,2 i powinienzaczać rosnąć po transferze a estradiol jak na taką ilosc pęcherzykó wcale nie za wysoki no to berz ostatni zastrzyk i na pobranie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry