Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Foote - trzymam kciuki żeby beta wzrosła jeszcze, bo tak jak piszą dziewczyny - za wcześnie jeszcze żeby coś stwierdzić. Ale nadzieję, zawsze trzeba mieć:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczynki, kciuki zaciskam za dzisiejsze bety i punkcje.
Lenkabar trzymam kciuki za USG.
Jogo piekny suwaczek, zazdroszcze tak bardzo pozytywnie, napewno niedlugo poczujesz ruchy. musi to byc niesamowite uczucie :-) .
A ja mam takie pytanko bo znalazlam jakas poradnie genetyczna we wro ze mozna porobic badania na NFZ tylko przed rejestracja chcialabym zapytac Was jak to wyglada! czy najpierw musze wziasc skierowanie z przychodni, potem umowic sie do genetyka i to on zleci mi badania genetyczne? czy moze mam sie zarejestrowac tylko na badania i musze konkretnie powiedziec jakie chce wykonac. Jestem zielona w tym![]()
Danii bardzo mi przykro z powodu negatywnego wyniku.
Foot, to za Ciebie w dalszym ciągu zaciskam kciuki!!!
Jo.M. Ja się ogromnie cieszę, tylko uwierzyć nie mogę, że za pierwszym razem się udało, a reszta kropeczek nie przeżyła do 5 doby. Więc byłam przekonana, ze nie ma prawa się udać!
miałam dzisiaj pierwszy wybuch niekontrolowanego płaczu, ale to chyba jeszcze za wcześnie, nosz normalnie mnie lekarka w przychodni tak zdrazniła, że wróciłam do domu i zaczęłam płakać.
Ponieważ do 11.03 czyli do wizyty mi nie starczy leków, to myślałam że mi lekarz rodzinny wypisze, tak jak to miałam na rozpisce z kliniki zalecone.
A baba mi zrobiła wykład na temat refundacji leków i że w ogóle skoro się leczę gdzie indziej do jakim prawem do niej po receptę przychodzę??I w ogóle Arłukowicz sobie jakieś in vitro wymyślił ale ona nie była za tym i nic mi wypisywać nie będzie!!!
Na szczęście zadzwoniłam do Angeliusa i przemiła pani mi powiedziała, że mi prześlą pocztą receptę.
A na pocieszenie kupiłam sobie dwa testy ciążowe i w weekend wypróbuje, czy coś widać??