kikifish87
Fanka BB :)
kasik- hehe dzieki a i z kolorem zgadłas
mam krwistoczerwone:-)
juhasek- powodzenia jutro;-) bedzie dobrze
mam krwistoczerwone:-)juhasek- powodzenia jutro;-) bedzie dobrze

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam krwistoczerwone:-)
Infinity - Bardzo mi przykro że i tym razem się nie udało. Ja bym Ci radziła badania porobić przynajmniej wirusologię przed kolejnym crio. Nie wiem czy miałaś je robione : toxoplazmoza , mycoplazma , cytoplazma , chlamydia. U mnie też zawsze wynik bety 0,1 dlatego zaczęłam szukać i okazało się że mam wirusy.![]()

Bzibziok dzielę się z Tobą natychmiast nowo nabytą wiedzą! Jestem bardzo nie mądra i rozmawiałam dziś z rodzicami moich uczniów niemal w drzwiach wyjściowych i mocno mnie przewiało, więc wracając z pracy natychmiast zajechałam do apteki po coś profilaktycznego dla ciężarówek i okazało się, że jest naturalny syrop dla kobiet w ciąży i karmiących oparty jedynie o naturalne składniki. *spam* się nazywa- podobny świetny w profilaktyce, ale i w przeziębieniu powinien pomóc. Koncentrat malin, porzeczek, czosnku itd. No i gratuluję pięknego przyrostu
Foote Tobie również gratulacje, pięknie rośnie
Infinity bardzo mi przykro, wiem, ze nie ma słów pocieszeniaale wszystkie tu będziemy kibicowały Twojemu crio
Lenkabar pamiętaj że syrop *spam* jest ważny tylko 7 dni od otwarcia!!!!! Aha i jest wstrętny ten posmak czismku był dla mnie nie do przyjęcia![]()