Dopadł mnie przedtransferowy stres. ;/
Esiek to teraz się wystresuj za najbliższe 9 miesięcy!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopadł mnie przedtransferowy stres. ;/
, jak już pisałam moja po criotransferze poszybowała w górę, więc zaczęłam brać większą dawkę euthyroxu, 3 tygodnie minęły zrobiłam TSH a ta franca jedna spadła na 0,06 no żeby to jasny szlag trafił, no i dalej się z nią bujam. Cieszę się że już lepiej się czujesz, wirusówka wcale nie musi kończyć się na kibelku i w misce że się tak wyrażę ;-), może być to lub to, trzymaj się diety tak jak pisałam a wygrzebiesz się z tego.

, chyba że może przebiegać bezobjawowo.... no nic szukam dalej jakiegoś bardziej rzetelnego źródła wiedzy bo wiadomo jak to w internecie różne rzeczy piszą ;-)
nawet przed ostatnim transferem miałam znowu ... i to samo z nawracającymi zakażeniami górnych dróg oddechowych a z opisów wynika że obie kwestie mogą mieć z tym związek bo standardowe antybiotyki tego nie wybijają . Koniecznie muszę to zrobić tylko muszę pewnie odczekać bo dopiero odstawiłam luteinę dopochwową i zorientować się gdzie jest w miarę tanio i dam radę zrobić po pracy; mam nadzieję że zdążę przed @ to bym miała wynik przed transferem ...