Quinnie mogę powiedzieć tylko tyle, że ten długi czas oczekiwania to jest chyba powszechny problem. Moja siostra czeka na KD w Vitrolive w Szczecinie i od bodajże pół roku jest 4 w kolejce :/ także chyba musisz się uzbroić w cierpliwość albo obdzwonić wszystkie kliniki w Polsce i może gdzieś lepiej sobie z tym radzą
Bzibziok no widzisz to samo nam poradzili
oby było skuteczne. Ja też tylko raz zrobiłam podejście do mleka z miodem i czosnkiem i skończyło się u mnie niestety na objęciach z WC i NIGDY więcej!!! także ten syropek to przy tym pikuś
Juhasek powodzenia jutro!!!! Oby to był Twój pierwszy dzień z 9 miesięcy z Dzidzią
Esiek Ty masz stresa?! Przecież Ty tu jedna z największych twardzielek jesteś, na betę wyczekałaś do 14dpt. Mocno trzymam kciuki, myślę, że jak za pierwszym razem poszło tak gładko, to teraz szanse na powodzenie są bardzo duże. 3mam mocno kciuki, wiesz, że czekamy na Ciebie z Madzią :-)
Bzibziok no widzisz to samo nam poradzili
oby było skuteczne. Ja też tylko raz zrobiłam podejście do mleka z miodem i czosnkiem i skończyło się u mnie niestety na objęciach z WC i NIGDY więcej!!! także ten syropek to przy tym pikuś Juhasek powodzenia jutro!!!! Oby to był Twój pierwszy dzień z 9 miesięcy z Dzidzią
Esiek Ty masz stresa?! Przecież Ty tu jedna z największych twardzielek jesteś, na betę wyczekałaś do 14dpt. Mocno trzymam kciuki, myślę, że jak za pierwszym razem poszło tak gładko, to teraz szanse na powodzenie są bardzo duże. 3mam mocno kciuki, wiesz, że czekamy na Ciebie z Madzią :-)

teoretycznie jak np. w cytologii i biocenozie pochwy nic nie wychodzi złego i nie ma objaów zakażenia (ból, gorączka, upławy etc.) to też niektórych z badań które wymieniłyśmy niby nie ma sensu roić bo jest mało prawdopodobne że coś wyjdzie - tak wyczytałam przynajmniej ...