Cześć dziewczyny:-)
Lilia - No raczej zadowoleni z Twojego wolnego nie będą ale co zrobić taka rola szefów a Twoje sprawy są najważniejsze i już.;-)
Bzibziok - Gratuluję super betka:-)
Juhasek , Esiek - Trzymam kciuki za Was dziewczynki
Kikifish - Całe szczęście że już Ci lepiej. O żelach już Ci dziewczyny odpisały także dołączam się do nich , nie ma powodu do stresu . Przyszła mama musi być ładna nie;-)
agi79 - Witamy na forum. Marnym nasieniem M się nie martw , na pewno będziecie mieli IMSI lub ICSI ( w zależności od kliniki) więc przy tej metodzie potrzebnych jest w zasadzie klika plemników i są one wstrzykiwane do komórki jajowej także w tym momencie ich ruchliwość jest już mało ważna:-).
Quinnie - Ja korzystałam z KD , wyślę Ci priv wiadomość na ten temat.
Infinity - Tak jak dorotav też radzę Ci się wybrać do immunologa no i koniecznie zrób tą pozostałą wirusologię. Jakimiś objawami na tak lub na nie się nie sugeruj bo często po prostu objawów brak mimo jakiegoś cholerstwa w organizmie. Masz przykład mój i doroty , ginekologicznie jest z nami super ale w rzeczywistości coś musi być nie tak skoro beta nie drgnęła ani razu. Mam nadzieję że u mnie powodem były te wirusy tylko ale wykonam jeszcze kilka innych badań i już będzie wszystko jasne. Skoro toxo i chlamydię miałaś to zostaje Ci jeszcze borelioza , mycoplazma , cytomegalia i ureoplazma.
Ja na Twoim miejscu sama bym teraz zrobiła te wirusy i jak coś wyjdzie to odwołasz crio bo szkoda zarodeczka. I niestety tak jest że same musimy szukać przyczyny bo w klinice to wiadomo kasa się liczy a poza tym oni patrzą tylko na ginekologię a reszta w naszych rękach. Żałuje tylko że tak późno się wzięłam za siebie ale tak jest że człowiek głupi jest i wierzy lekarzowi .
Daj znać co postanowiłaś.