reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Lilia - No raczej zadowoleni z Twojego wolnego nie będą ale co zrobić taka rola szefów a Twoje sprawy są najważniejsze i już.;-)

Bzibziok - Gratuluję super betka:-)

Juhasek , Esiek - Trzymam kciuki za Was dziewczynki

Kikifish - Całe szczęście że już Ci lepiej. O żelach już Ci dziewczyny odpisały także dołączam się do nich , nie ma powodu do stresu . Przyszła mama musi być ładna nie;-)

agi79 - Witamy na forum. Marnym nasieniem M się nie martw , na pewno będziecie mieli IMSI lub ICSI ( w zależności od kliniki) więc przy tej metodzie potrzebnych jest w zasadzie klika plemników i są one wstrzykiwane do komórki jajowej także w tym momencie ich ruchliwość jest już mało ważna:-).

Quinnie - Ja korzystałam z KD , wyślę Ci priv wiadomość na ten temat.

Infinity - Tak jak dorotav też radzę Ci się wybrać do immunologa no i koniecznie zrób tą pozostałą wirusologię. Jakimiś objawami na tak lub na nie się nie sugeruj bo często po prostu objawów brak mimo jakiegoś cholerstwa w organizmie. Masz przykład mój i doroty , ginekologicznie jest z nami super ale w rzeczywistości coś musi być nie tak skoro beta nie drgnęła ani razu. Mam nadzieję że u mnie powodem były te wirusy tylko ale wykonam jeszcze kilka innych badań i już będzie wszystko jasne. Skoro toxo i chlamydię miałaś to zostaje Ci jeszcze borelioza , mycoplazma , cytomegalia i ureoplazma.
Ja na Twoim miejscu sama bym teraz zrobiła te wirusy i jak coś wyjdzie to odwołasz crio bo szkoda zarodeczka. I niestety tak jest że same musimy szukać przyczyny bo w klinice to wiadomo kasa się liczy a poza tym oni patrzą tylko na ginekologię a reszta w naszych rękach. Żałuje tylko że tak późno się wzięłam za siebie ale tak jest że człowiek głupi jest i wierzy lekarzowi .
Daj znać co postanowiłaś.

Cześć dziewczynki!!
Esiek, juhasek, uda się : powodzenia!! Jestem z Wami myślami!!

Mam trochę czasu na przesyłanie pozytywnych myśli bo jednak zdecydowałam się zostać w domu i wyleżeć to świństwo co mi się przypałętało. Chce mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam. L4 do końca tygodnia.

Cześć dziewczynki
Esiek, Juhasek, Uda sie kciuki od rana zacisniete, przynajmniej mam pretekst zeby nie pracować :)

Bzibziok i to jest bardzo dobra decyzja wyleż to swiństwo jak najszybciej to i maluszek będzie silniejszy. Co do mojej pracy to zajmuje sie zamówieniami publicznymi dla misata, praca moze nie ciężka specjalnie ale stresująca (wieczne kontrole itd.). Jak coś macie w urzędzie do walcie do mnie jak bedę mogła to pomogę.

Esiek kciukasy, żebyś od dzisiaj była już w ciąży przez kolejne 8 miesięcy :tak::tak::tak:

Juhasek kciukasy, żeby dni do bety minęły jak najszybciej :tak::-)

Uda się kciukasy za podglądanko, koniecznie zdaj relację co wyhodowałaś :-)

reklama
Madzia76 nie mam założonej karty bo pierwszą wizyte u dr prowadzącego mam 10.03 dopiero więc bez sensu było ją zakladac u innego dr jeśli wszystko będzie ok to karte założy mi już lejarz u którego będę prowadzić ciążę ;)
Esiek i Juhasek wielkie kciuki za Was.
Lalka a co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry