Lilia - kurka ani się waż
teściory kupiłam i leżą na wierzchu
kiki - u mnie nadal spokój i to jakiś senny spokój. Dzisiaj mi na szczęście power minął więc może nie wymyślę nic głupiego
JoM - dobre wieści. Ja bym zrobiła powtókę badań ale dopiero tak po 2, 3 tygodniach po antybiotykach. Te NK też bym zrobiła ale nie wiem gdzie bo do Łodzi to Ci się chyba nie będzie opłacało jechać. Chyba, że razem pojedziemy bo prawdopodobnie będę w kwietniu jechała do Łodzi
kiki - u mnie nadal spokój i to jakiś senny spokój. Dzisiaj mi na szczęście power minął więc może nie wymyślę nic głupiego

JoM - dobre wieści. Ja bym zrobiła powtókę badań ale dopiero tak po 2, 3 tygodniach po antybiotykach. Te NK też bym zrobiła ale nie wiem gdzie bo do Łodzi to Ci się chyba nie będzie opłacało jechać. Chyba, że razem pojedziemy bo prawdopodobnie będę w kwietniu jechała do Łodzi

bo jak w kolejnym cyklu mamy próbować to raczej lepiej wiedzieć na 100% że dziadostwa już nie ma. Nie wiem czemu ten lekarz odradza mi to NK , jak będziesz jechała do Łodzi to wybieram się z Tobą bo tu u nas to nie wiem gdzie można te badania zrobić. Dzwoniłam raz do Katowic i nic się nie dowiedziałam , jakieś durne baby tam pracują. Jedna połączyła mnie z cytometrią przepływową a inna odebrała i powiedziała że nie ma u nich takich badań a kiedyś Olusia dzwoniła i niby są.