reklama

Kto po in vitro?

Ewelinko

Oczywiscie strasznie mnie przykro ze sie nie udalo. :-(
Bylas tutja nasza nadzieja, ale wiesz... ja mysle ze nawet jesli sie nie udalo, cos dobrego w tym jest. Bardzo dobrze twoj organizm zareagowal i zarodek sie zaimplementowal - a to juz duzy sukces jak wiesz. Daje Ci wiekszy komfort ze ta czesc jest w przadku. A masz dosc sporo dobrej jakosci zarodeczkow i eskimoski mozna transferowac w kazdym cyklu wiec jes duza nadzieje ze bardzo szybko zostaniesz mama

reklama
Dzięki Lolitko - dobra kobieto za słowa otuchy. Ja już od środy się przygotowywałam na ten scenariusz, dlatego dzisiaj już nawet nie było tak tragicznie. Wolę być przygotowana na najgorsze i później miło zaskoczona. A nie na odwrót.

ewelino, trzymaj sie dzielnie. eskimosków masz bez liku, wiec juz za pare tygodni znów za ciebie będziemy trzymać kciuki i tym razem się uda! zobaczysz!
cholera laski statystykę zaniżamy!

dziewczynki

odnowilam swoja sygnature bo se pomyslalam ze sie troche gubimy kto i na jakim etapie jest w ivf.
jesli mozecie to proponuje zebyscie tez sobie krotki opis wstawily to lepiej czlowiek rozumie i jest na biezaco z kazdym

ale to tylko propozycja oczywiscie

Hejka dziewczynki witam z mega dołem:-(:-(:-(miałam nadzieję że skoro pobrali mi aż 22 komóreczki będzie dobrze tymczasem z tych 22 komóreczek mamy tylko 7zarodków i tak naprawde nie wiadomo ile doczeka poniedziałku:no:boję się bardzo i chyba straciłam nadzieję której miałam sporo. Okzało się że cos komóreczki słabe morfologicznie, oczywiście pani która dzwoniła do nas z laboratorium rozmawiała z mężem i powiedziała mu żeby się nie martwić że przeciez potrzebujemy jednego ale silnego zarodka , jak tu się nie martwić i nie dołować powiedzcie. Totalnie brak mi wiary w ten mały cud ile jescze musimy przejść żeby się udało:-(:-(:-(

[QUOTE=kahaaa;4932504]natka trzymaj sie kochana, nie teraz to pozniej, bedzie dobrze.
ewelinka daj znac jak tam betka jutro. na pewno wszystko ok,.
aga, ale mialas komorek!wow! napisz ile sie zapldnilo i kiedy transfer!![/QUOTE]
Kahaaa kochana komóreczek było 22dwie ale okazało się jak pisałam wam wyżej że słabe morfologicznie i zapłodnionych jest 7 mam nadzieję że te 7 już przetrwa generalnie mega dół , teraz właśńie nadrabiam zaległości w czytaniu forum bo coś net nam się psuje i wczoraj wcale nie mogłam do was zajrzeć wiec odpisuję z opóżnieniem buziaki a ty już po transferku??????Choć może zaraz przeczytam w zaległościach że tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga 7 to niezle, przynajmniej embriolog bedzie mial z czego wybierac. u nas dali co było! bedzie dobrze kobito! trzymaj sie, a my ci nie damy zginąć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry