Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, niestety cesarka mnie wstrzymuje. Muszę czekać do końca roku, a od początku przyszłego mogę zacząć przygotowania do iv. Przeraża mnie tylko, że wszystko muszę przejść od nowa. I nie chodzi tu o ból fizyczny tylko o moją psychikę. Mam tylko nadzieję, że mając dziecko będzie mi łatwiej przejść przez to wszystko. Druga istotna sprawa to maleństwa. Jeżeli będę miała tyle samo albo więcej zarodków i szybciej zajdę w ciąże to co dalej? Trójka dzieci jest okej, ale więcej nie mogę bo trzy cesarki to będzie ryzyko. Zwłaszcza że podczas pierwszej miałam poważny krwotok i mogło się skończyć histerektomią.
ja się suplementuję dhea 100 mg, ale juz odstawiłam bo brałam do punkcji a dalej biorę koenzym Q10 300 mg, selen z wit E, kompleks wit B, magnezkwas foliowy 5 mg, spirulinę, wit d3 2000, do tego authyrox i mam TSH koło 1, acard od miesiąca, encorton 10 mg a od punkcji fragmin 5000, luteina 200*2 i luteina 100*2, relanium 5 mg i już przez dwa dni biore po jednej nospie po coś mnie ciągnie w brzuchu a chce uniknąć niepotrzebnych skurczy a po nospie mija od razu;-)
zrobiłam oto taki, gdyby którejś w nim nie było lub coś nie tak wpisałam - dajcie znak, dopiszę :-)