Aga27 hope
Fanka BB :)
Hejka a co tu na tym wątku tak pusto:-(Kaprycha gdzie jesteś???????Gdzie się podziewasz jak się czujesz, czy już cosik wiesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,
. Myśleliśmy, że jakoś można temu zaradzić, ale gin powiedział, że nie ma na to rady. Mąż ma zrobić ponowne badania za 5 tygodni, a jak wyniki będą takie same, to czeka mnie inseminacja ( skuteczność 10%- mało pocieszająca perspektywa, choć oczywiście lepsze to niż nic- nie zrozumcie mnie źle). Może miałyście już styczność z tym problemem?) Są jakieś domowe sposoby na rozrzedzenie nasienia? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. Proszę o opisanie jak wygląda całe to przygotowanie, jak długo mam przyjmować leki, zastrzyki, czy powinnam coś szczegolnego jeść, ćwiczyć nie ćwiczyć itd...
I sam proces umieszczenia zapłodnionego jajecza w macicy: jak to się odbywa? Czy w klinikach nic nie pomylą??
Proszę o pomoc czego mogę się spodziewać, co będą mi robić. Lekarz niby wyjaśniał, ale jednak wolę jak opowie mi o tym ktoś kto przez to wszystko przeszedł.