reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć Dziewczynki:)

Lilia, dorotav - dzięki za pamięć:-)

Dziś byłam na usg- jest pęcherzyk ciążowy 0,52cm, zarodek 1,2mm. w następny pt usg serduszkowe ale już u mnie na miejscu. To krwawienie na początku to był mały krwiaczek który się oczyścił. Jestem wykończona po podróży do kliniki. w sumie 8h wyjęte z dnia... i ten upał straszny... to się może wyda zabawne, ale po tylu latach walki i jazdy do Gamety, aż mi się łzy pojawiły w oczach jak uświadomiłam sobie, że to być może moje ostatnie spotkanie z nimi... Mimo wszystko, to miejsce dobrze mi się kojarzy... z dobrymi ludźmi i z nadzieją:tak:
Powiem Wam, że bardzo się cieszę z dzisiejszej wizyty, ale wciąż jest we mnie niepokój... Dlatego postanowiłam jak najmniej wchodzić na te tematy w necie, w tym forum... Ciężarówki jeszcze troszkę poczekają na mnie... mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu :-D Grunt to pozytywne myślenie:tak:

Kochane moje... tak bardzo, z całego serducha Wam kibicuję... życzę Wam wszystkim wysokich bet, mnóstwa uśmiechu i niegasnącej nadziei na powodzenie... bo uda Wam się WSZYSTKIM!!! WIERZĘ W TO MOCNO:-).
Codziennie czytam forum więc na bieżąco będę śledzić Wasze sukcesy i zmagania:tak:

Serduchem z Wami... :*:*:*

Ostatnia edycja:
O matko dziewczyny ale tu sie dzieje, szok. Mam tyle zaleglosci w pracy, ze nie ogarniam Was, sorry.

To bardzo mile, ze wierzycie w powodzenie mojego ivf, nawet nie wiecie jakie to dla mnie wazne. Nie dziekuje bo ja przesadna jestem ;)

Olusia musze zrobic bete jutro bo bede w Elblagu sluzbowo a jak bym w piatek u mnie na wsi zrobila to wynik dopiero w poniedzialek ;) Nie chce mi sie specjalnie w piatek jechac do labo 30 km.

Dziewczyny ja juz mam czarne mysli.. chyba musze na uspokojenie cos wziasc... jak mozna sprawdzic dlaczego zarodek sie nie przyjmuje? moze jakies badania jeszcze? skoro sie zapladniaja, dziela i dochodza do stadium blastocysty to czemu organizm nie przyjmuje ich? to znaczy ze cos z moim organizmem nie tak jest? moze warto zrobic ponownie badania hsg, laparoskopie czy histeroskopie albo juz nie wiem co... hmmm

czyli immunolog to jakie badania i gentyczne jakie badania? bo troche tych badan z immunologii juz zrobilam, nie wiem czy mam je powtarzac... byly dobre.. jedynie tej mycoplasmy nie robilam i ureaplasmy... hmm a te genetyczne to te mutacje i kariotypy?

Kasik i Dorota napiszcie mi jakie badania robilyscie z immunologii i genetyki...

Kasik trzymam kciuki za ciebie!! musi sie udac...daj od razu znac jak bedziesz miala wynik...

Olusia jutro Ci napisze jakie badania robilam bo dzisiaj nie mam dostepu do papierow i kompa. Ale przeciez nie bedzie Ci to juz potrzebne bo teraz sie udalo, musisz w to wierzyc :) A Ty nie idziesz jutro na bete?

Agaawa kropek jest najwazniejszy :)

Dziewczyny mam pytanie do Was w imieniu Smerfety - czy dla pracodawcy nalezy dostarczyc zaswiadczenie o ciazy, zeby bylo platne 100 %, czy wystarczy jak na zwolnieniu jest kod "B"? A ten kod jest widoczny na zwolnieniu dla pracodawcy czy tylko dla ZUS'u bo szczerze mowiac nie pamietam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry