reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Inka26 glowa do gory walczymy o nasze KROPKI :)
Mnie sutki bardzo bola a na dodatek strasznie mnie poty oblewaja od paru dni i krzyze mnie bola a o podbrzuszu bolacym jak na @ nie wspomne :(
Ja pojechalam do rodzicow z M na weekend zeby sie odstresowac :)

reklama
Dzisiaj jest 11 po trsnsferze a zarodek byl podany w 3 dobie 8 komorkowy. Ale kochana ja nie chce sie nastawiac bo z moim szczesciem....
Brak objawow to tez objaw wiele dziewczyn tak mialo a teraz ciesza sie :)
Inka26 jestesmy w tym razem :)

gos1512 na betę nie musisz być na czczo, objawy typowo ciążowe ale jedne je mają, drugie nie więc inka26 nie stresuj kropka, moje piersi też lekko sflaczały ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Może to wynik spadku progesteronu :confused:

Dziewczyny ale jaki jest optymalny progesteron, chyba coś koło 40, czy się mylę?

inka26 miałaś podaną super blastkę, myślę, że przy takim zarodku prawdopodobieństwo ciąży jest naprawdę bardzo duże. Skoro to była blastka 5AA już spokojnie 5 sierpnia możesz robić betę, tak więc już tuż, tuż. Trzymam kciukasy :tak::-)

Kasik nie ma chyba optymalnego poziomu progesteronu, np przy crio jest zupełnie inaczej i każdy inaczej ma , my z infinity z tych niskich progesteronem nawet przy dużej dawce, i pamiętaj ze nie wszystkie leki wychodzą w badaniach :) dosyć cos ci masz w domq z progesteronem i sie nie martw:) na pewno wartość 10 jest za niska a powyżej 20 to juz bajka , a jeszcze wyżęto marzenie :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, oddam CETROTIDE 0.25 ( antagonista) data waznosci 12.2014 za opakowanie ENCORTONU 5mg lub 10 mg
jesli ktoras jest zainteresowana proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam.

Atena, jak Twoje pęcherzyki ?

Olusia, Kasik, jutro powtarzacie betę, trzymam kciuki za wysoki przyrost :tak:

gos, Inka, jutro Wasz dzień, niech będzie szczęśliwy :tak:

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!
04: Inka26 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!

reklama