reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kate_p7, witaj wśród nas, razem raźniej, trzymam kciuki za cudownie wysoką betę.:tak:

kasik36, uff beta fantastyczna, będziesz dokładać luteinę ?

reklama
dorotav mam nadzieje, że będzie dobrze...ale te blastki to jakies dziwne oznaczenia miały, wiec chyba trochę leniwe... trzymam kciuki za dorodną stymulacje we wrześniu;-P

kasik36
życzę spokojności, bo tylko spokój nas uratuje;-)

kate_p7, a jakie oznaczenia miały blastki ? napisz coś więcej o sobie, z jakiego powodu podchodzicie do ivf ? kiedy testujesz ? to zaraz uzupełnię kalendarz :-) kciuki za stymulację we wrześniu bardzo się przydadzą, no zobaczymy czy w ogóle do niej dojdzie

Kate witaj :) Jakie oznaczenie mialy Twoje blastki?

Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia i za "opr" tez ;) bo sie nalezy. Sezon slubow juz sie konczy, za tydzien duze wesele z duza i bogata dekoracja ale sprobuje wszystko porzadnie rozpisac juz w tygodniu, zeby sie nie spinac w weekend. Za 2 tygodnie juz malutkie wesele i dopiero w sylwestra kolejne. Z reszta obowiazkow moi pracownicy sobie poradza. Bede tylko nadzorowac z fotela ;) Wiem, ze musze zwolnic, rozumiem, ze sa rzeczy wazne i wazniejsze.

Jedna blastka 16B a druga P8B i zastanawiam się czy to w ogole blastki bo punkcje miałam we wtorek i dzisiaj transfer, w necie nic nie znalazłam, więc nie wiem co myśleć?? dzisiaj już 3 gębę w tej mojej klinice poznałam..bardzo ciężko znosiłam stymulacje, może dlatego że urosło az 24 pęcherzyki i nadal mam brzuch jak balaon, kiedy to mija?? w sumie wysiedziałam 17 dobrych jajcow..wiec hiperka ma swe dobre strony;-) u nas mąż ma bardzo slabe nasienie, podwyższoną defragmetacje dna plemnikow itp. wiec nie było szans na IUI tylko ivf, a ja teoretycznie zdrowa powinnambyc, ale w ciąży nie bylam więc jak zajde to się dowiem czy taka zdrowa jestem;-P
a jak u Ciebie sytułacja wygląda? bo AMH masz piękne;-) gentetyka tez ok to w czym problem??

Kasik beta jest super. Myśl pozytywnie i uwierz w swoje dzieciątko.

Kate witam :) i trzymam kciuki za pozytywna betę

Jo.M. gdzie przedpadłaś?

mi mi gratuluję przyrostu bety :)

mimozama własnie liczy sie jakość, chociaz to naturalne, że się martwisz

Wczoraj dostałam @, przyszła planowo :). A przez ten długi weekend poprzestawiał mi się czas i czuję sie jakby była niedziela :baffled:

Dziewczyny czy podczas stymulacji kiedy bierze się leki na jajeczka trzeba jakoś szczególnie uważać w sensie, że nie wolno np nosić cięższych zakupów itd?

Ostatnia edycja:
Aisa79 wszyscy mowia ze trzeba zyc normalnie :) ale ja nic nie nosilam, na sloncu tez nie przebywalam po prostu dmuchalam na zimno :) zybym sobie pozniej nie powiedziala ze moglam czegos nie robic :) pod koniec stymulacji i tak Ci sie nie bedzie chcialo nic robic, ja tylko myslalam zeby jak najszybciej te jajka ze mnie wyjeli bo siadac normalnie sie nie dalo :) chociaz na przytulanie z M mialam ochote ale tez nic z tego :p

Ostatnia edycja:
pamiętam jak rok temu miałam stymulacje clo do IUI i miałam 4 pęcherzyki wtedy a tak mnie brzuch nawalał, że ledwo siadać mogłam na tyłku. Jakis delikatny ten mój tyłek chyba jest :) Narazie nie wyobrazam sobie co bedzie przy tak dużej stymulce :confused: Dzwiganie siatek z zakupami sobie odpuszcze. Tez wole dmuchac na zimne.

reklama
Kate w takim razie to nie blastki bo mialy 4 doby. P8B tez mialam ostatnio podane i to oznacza ponad 8 komorek klasy B ale slabe. Za to da druga calkiem ladna :) W jakiej klinice sie leczysz, sadzac po weryfikacjach czyzby Invicta? Jezeli masz w sygnaturce to nie widze na telefonie.

Do góry