Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olusia moze za szybko wstalas, po tylu dniach lezenia organizm jest bardzo oslabiony. Ja widze po sobie, mimo, ze troche wstawalam to dzisiaj czulam sie slaba schodzac jedno pietro w dol. Nawet torbe ze szpitala rozpakowywalam na 3 tury. Najwazniejsze, ze sa serduszka i krwiak sie zmniejszyl. Ile mialy mm dzisiaj Twoje kropki? Moj 13 mm
Aisa do lozka moze nie ale na kanape przed tv moge obiecac
Olusia - No widzę że masz przygody kobieto. Też uważam ze za długo leżałaś i dlatego słabo Ci się zrobiło. No nic , odpoczywaj sobie i daj znać jak będą nowe wiadomości. Miłego leniuchowania:-)
Kasik - Ty chyba lanie powinnaś dostać. Przynajmniej do końca tygodnia mogłabyś posiedzieć w domu i odpoczywać a jak już to w domu popracować !!! A tak poza tym to cieszę się że już jesteś w domu. Nie ma to jak swoje łóżko. Ja Cię tylko proszę oszczędzaj się. Pa miłego dnia
Nie wiem, nie wiem co Ci mam napisac dla samej siebie zrob jeszcze bete w 12 dpt, moze to leniuszek i dopiero teraz sie wgryza, prosze Cie nie zalamuj sie...
a komu tutaj za pierwszym razem się udało...widać ja nie należę do tych szczęściarzy;-( ale swoja droga ale trzeba mieć pecha, żeby żaden nie został z nami?
Udaje sie, ale ja do tych osob tez nie naleze pierwszy raz jest najgorszy, bo kazdy mysli sobie ze to moze co 3 osoba bede ja ktora zajdzie a niestety zycie daje nam w kosc i znowu pod gorke ale moze nastepnym razem ja juz zebralam sily i nie moge sie doczekac kolejnego razu tym bardziej ze teraz bede szla dlugim protokokem
Kate zrob jeszcze bete w 12 dpt i nie mow ze masz pecha, mysl pozytywnie bo tylko takim ludziom sie udaje