Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Andzia wymioty sa ale mniejsze bo leko dozylne dzialaja, ciekawe jak bedzie na czopkach..
Kasik co to jest LA?
Kasik co to jest LA?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miCześć dziewczyny
Dziękuję Wam bardzo za kciuki ale tak jak przeczuwałam moja beta to zaledwie 1,05 także niestety kolejna klapa.
.
U mnie wystarczyla jedna wizyta z usg w 10 dc. dzien transferu Dr. dopasowal do mnie, moglabym miec transfer juz w tym tyg. no ale ze ja musze doleciec to umowilismy sie na nastepny wtorek z transferem
[/COLOR]lilu jak tam przygotowanie do POMYŚLNEGO crio ;-) no i ile jest wizyt? jak to wyglada? bo ja bede zaczynac...

Ja teraz jestem w invimedzie ale coraz gorzej się tam czuje. Jestem w programie i wydaje mi się że traktują "nas" inaczej. . .Anuszka - a gdzie Ty się leczysz w Warszawie? .
No szukam opinii między innymi też tuAnuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch.... :-)
. Taka malutka kropeczka, że ciężko było zobaczyć. No ale najważniejsze, że jest. Tylko nastraszył mnie. No i mam zrobić jeszcze badanie homocysteiny i betę na wizytę. I może wtedy odstawi mi acesan. A co do plamień - to wczoraj było ok, żadnego krwiaka nie mam i lekarz sam nie wie skąd plamienia. I w związku z nimi nie zmniejszył mi luteiny i dalej biorę mega dawki
. Ja się jeszcze obawiam przejść na ciężarówki