reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate_p7 cieszę się Kochana że badania dobrze wyszły. Mój pech jakby lekko dalej..... Ale ja wiem tylko czyha za rogiem... przyczłapie w dniu odbioru powtórnego wyniku urea ;) chyba że pokusi się w środę zawitać jak do lekarki rodzinnej pójdę

Dorotav Ty moja droga nie denerwuj się zbytnio.... Stresujesz maluszka
Może drugi kropek się zameldował, a potem rozmyslił ustępując miejsca bratu lub siostrzyczce :)

Mavi witam serdecznie :)

Lilia czekam na wieści.... Trzymasz nas w niepewności, ale rozumiem :)

Quinnie nic nie boli, i żadnego towarzystwa nie trzeba :) mi przed ostatnim crio lekarz też to zaproponował. Zgodziłam się i jak zeszlam z fotela to pytałam na kiedy mam się zapisać na zabieg. A on mi mówi, że właśnie już po zabiegu. Trochę plamiłam, ale nic poza tym

A tak w ogóle to strasznie rozpisane dziś jesteście :)

No więc po wczorajszej wizycie... dzisiaj dostanę domięśniowo Decapeptyl Depot 3,75 czyli tak samo jak ostatnio, do crio podchodzę na cyklu bezowulacyjnym. Dyskutowałam o tym z lekarzem, ale doszłam do wniosku że choć to najdroższa to jednak najwygodniejsza i 100% pewna wersja. Naturalnie owulacja u mnie nie występuje, więc nie chcę ryzykować i żyć w niepewności czy mój organizm zechce współpracować czy też nie.
Wyniki badań pokazałam, zero komentarza jak zwykle.
Mąż wypowiadał się tylko i wyłącznie na tematy finansowe przez co doktorek już na wczorajszej wizycie zakwalifikował nas do transferu a tym samym nie musieliśmy płacić za wizytę, przy ostatnim crio było zupełnie inaczej. No ale 150 w kieszeni, więc jestem zadowolona.
Zamówiłam w aptece zastrzyk, ale będzie dopiero dzisiaj po 18... ostatnio brałam go w 21 dc, dzisiaj jest już 24, lekarz powiedział że to ostatni dzwonek... mogłam wczoraj wziąć ten zastrzyk w klinice, ale w porównaniu z apteką jest on u nich droższy o 110 zł więc wolę zaopatrzyć się tam gdzie jest taniej.
Idę tym samym schematem co ostatnio, najpierw zastrzyk wyciszający, później miesiączka, Progynova od 3 dc, podgląd w 12-14dc i transfer w 21 dc.
Jeśli @ przyjdzie w terminie to transfer wypadnie mi 1 listopada, ale póki co nie planuję bo wszystko jeszcze może się zmienić.

Witajcie,
Nieustające kciuki zaciśnięte.
Ja po wizycie. Idę długim protokołem. Najpierw plastry, potem stymulacja. Zarodki będą mrożone, bo będę miała PGD.
Tak się cieszyłam, że AMH fajne, ale chyba nici z refundacji bo miałam dwa poronienia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry