reklama

Kto po in vitro?

Mizanka w takim razie najwcześniej e czwartek tj 10dpt możesz zrobic bete, sikanieco nie wyjdzie nie warto, możesz go zrobic w sobotę ewentualnie ale nie widzę sensu . A w klinice masz za darmo bete ze musisz do nich jechac ?

reklama
Quinnie, można ponownie zamrozić zarodek jeśli podjął dalszy podział. Jeśli to wasza ostatnia próba, to ja bym wzięła oba, zawsze większa szansa.

mizanka1, nie rób testu tylko beta prawdę Ci powie, a test albo Cię uszczęśliwi albo zmartwi, nie zawsze wychodzą.

Ladygodiva, zaciskam kciuki za udany transfer, niech moc będzie z Wami. :-)

kasik36, powodzenia na wizycie :happy:

Aisa79, kciuki zaciśnięte, jutro Wasze kolejne spotkanie :happy:

Migotka, powodzenia jutro. :happy:

PAŹDZIERNIK

08: Ladygodiva - udany criotransfer
08: kasik36 - wizyta u genetyka
08: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
08: Migotka25 - wizyta u endokrynologa
09: kikifish87 - wizyta
09: yplocka1 - wizyta
09: Quinnie - scratching endo
10: mizanka1 - wysoka beta !!
13: Juhasek87 - wizyta pęcherzykowa
13: mavi - wysoka beta !!
14: Ladygodiva - wysoka beta !!
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: inka26 - immunolog

23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer

Cześć dziewczynki

Quinnie
- Jak najbardziej można zamrozić znowu zarodek po rozmrożeniu ale szczerze mówiąc to jest dość ryzykowne i nie wiadomo czy ten zarodek znowu się prawidłowo odmrozi dlatego praktycznie się tego nie praktykuje. Ja bym wzięła 2 zarodki na Twoim miejscu bo to zawsze większa szansa na sukces. Po prostu jeżeli nie chciałaś mieć podawanych 2 zarodków to trzeba wcześniej zgłosić to w klinice i wtedy oni mrożą zarodki pojedynczo.

Lilia - Czekam z Tobą na @ i do dzieła
yes2.gif

Dorotav - Co tam słychać ? Powtarzasz jutro bete czy w czwartek. Cały czas trzymam kciuki za Twoją bete i mam nadzieję że ta będzie super wysoka i skończy się ta niepewność.

Ostatnia edycja:
genna po transferze mój prof. powiedział żebym w piątek przyjechała na bete.Jestem w programie i pewnie mam za darmo ale mam zamiar juto dzwonić do kliniki i się zapytać czy nie mogę u siebie zrobić hcg bo nie uśmiecha mi się jechać 130 km na jedno badanie:no:

Migotka25 a powiedz mi dlaczego akurat w 21dc masz miec crio? nie bedziesz wczesniej mogla miec? troche pozno jak na crio ? hmm czy ja zle mysle?:confused: ja mialam crio na cyklu sztycznym, bezowulacyjnym.. i mialam chyba w 12-14dc crio... bralam od 2dc estrofem pierw 2x1 chyba 3-4 dni i usg. po usg potem 3x1 i wizyta i zdecydowanie bylo kiedy crio.... faktycznie inaczej masz przygotowanie do crio niz my tutaj.. tez pierwszy raz slysze ze tak mozna miec - inaczej... a lek faktycznie drogi !

yplocka1 a ile bedziesz placic za badanie zarodkow? to jak mialas dwa poronienia to nie mozesz byc zakwalifikowana do programu? to jakas masakra! a czemu tak ?:confused:

kate_p7 trzymam kciuki by sie udalo tobie miec blizniaki ;-) dobrze ze uparta i darzysz do celu ! a te twoje badania to masz z krwi czy wymaz?

Quinnie ja sie kiedys pytalam pani doktor Cz. ze chcialabym miec podany 1 zarodek a nie dwa tzn blastusie to powiedziala mi ze sa w jednej slomce i tak musze rozmrozic dwa a nie wiadomo jak potem z tym drugim czy przezyje zeby znow go mrozic itp...:tak:

Dzis ja sie czuje fatalnie, wczoraj bylo nawet spoko pomimo wymiotow a dzis - jakas masakra! ... wypluwam pluca... jak tak dalej pojdzie to ja dziekuje.... nie mam juz sil...
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif
ech.....

reklama
No własnie ja tez tak chyba zrobie jak mówicie i wezme nasze 2 pingwinki i niech sie dzieje wola nieba a jak sie nie uda to postanowilismy spróbować z adopcja....moze to nam jest pisane :)

J.M ja od poczatku prosiłam o mrozenie pojedyńczo - jeszcze w dzień mrozenia dzwonili i sie pytali, a potem i tak zrobili swoje :(

Dorotka trzymam kciuki za ciebie kochana. Mam nadzieje ze beta jutro cie miło zaskoczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry