Ladygodiva
Fanka BB :)
Olusia, nie stresuj migotki dodatkow! Wystarczy, ze sie sama zamartwia. Ja mam tez crio w 20 czy tam w 21 dniu cyklu!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a takich osób jest bardzo dużo. Co ma powiedzieć osoba która tyra po 12-15 godzin od wielu lat i po prostu o tym nie słyszała.To jest bardzo niefajne i niesprawiedliwe i powinno być jakoś unormowane. Kobiety w ciąży powinny po prostu dostawać więcej kasy nie musząc wyszukiwać jakiś luk. Rozumiem i nie mam nic przeciw jak chcą z tego skorzystać osoby, które faktycznie pracowały, ale nigdy nie zrozumiem czemu pozwala się na to komuś kto wcześniej nie zapłacił ani jednej złotówki "do tego koszyka" a chce korzystać. Dużo czytałam na forum o takich osobach, które prosiły o jakiś pomysł na biznes bo nie mają pojęcia, a szybko muszą założyć działalność bo niedługo rodzą i chcą wyższy macierzyński. Mam znajomą, która tylko dlatego rozważała ciążę. Ostatnio sobie wyliczyła, że nawet jak będzie płacić cały rok duże składki to i tak dostanie więcej jak włożyła
A tak apropos emerytur czytałam ostatnio wywiad z byłym prezesem zus i emerytur dla nas już raczej nie będzie wyliczyli, że dla dzisiejszych 30 latków emerytura będzie w wysokości 400 zł (śmiech na sali) a nasze konta emerytalne są tylko wirtualne.
(może wtedy będą zapisy). Zapytałam czy w takim razie możemy zrobić coś jeszcze i szybciej . Odpowiedź "tak mutacje". My super - robimy. I co??? mamy umówić się ponownie do Pani genetyk wtedy ona na kolejnej wizycie wypisze nam skierowanie na mutacje. Dlaczego nie od razu przy jednej wizycie??? z wrażenia zapomniałam zapytać. Kazała umówić się za miesiąc... człeptam do rejestracji, żeby się umówić a oni mi, że można tylko telefonicznie. No szok