reklama

Kto po in vitro?

mizanka, mnie cycki właściwie wcale nie bolały i dalej nie bolą, a beta wyszła pozytywna, więc durnej baby nie słuchaj !! Tylko beta prawdę ci powie a nie wróżenie z fusów herbaty przez położną, matko co to za metoda ??

ladygodiva, trzymam kciukole z całych sił zaciśnięte !!

reklama
Yplocka i Dorota a z jakiego powodu miałyście PGD?
Bo widzę że Dorota masz genetykę ok? Czy badałyście za każdym razem zarodki? Wyszły ze macie złe genetycznie zarodki?

Smerfeta poleciła mi jeszcze zbadania mustacji genetycznej i ANA1 dla mnie i M ze względu na słabe nasienie M

GizaS ja jestem po 4 transferach. Cztery byly udane po beta rosla, ale cos sie dzialo. Za pierwszym razem ciaza byla szyjkowa. Drugi raz beta druga spadla. Trzeci raz beta spadla. Czwarty raz poronienie w 6 tyg. U mnie kariotypy ok, u męża tez. Zarodki piekne, endo piękne i dlatego.

Ostatnia edycja:
DorotaV Dzięki za słowa otuchy:tak:Sama nie wiem co myśleć.Też myśle że ból piersi czy też jego brak niczego nie przesądza ale jestem sama mój mąż jest daleko i powoli łapie kotka.Pójde w piątek do laboratorium i zrobie bete ale czy sama odczytam wynik:eek: a w poniedziałek pojade na wizyte.A położna sama miała in vitro ale zero podejścia do pacjentek durny babsztyl:wściekła/y:

Migotka25 a powiedz mi dlaczego akurat w 21dc masz miec crio? nie bedziesz wczesniej mogla miec? troche pozno jak na crio ? hmm czy ja zle mysle?:confused: ja mialam crio na cyklu sztycznym, bezowulacyjnym.. i mialam chyba w 12-14dc crio... bralam od 2dc estrofem pierw 2x1 chyba 3-4 dni i usg. po usg potem 3x1 i wizyta i zdecydowanie bylo kiedy crio.... faktycznie inaczej masz przygotowanie do crio niz my tutaj.. tez pierwszy raz slysze ze tak mozna miec - inaczej... a lek faktycznie drogi !
Ja też miałam crio w 21 dc. Wiec nie wiem czy tak żle.

Mizanka, no co ty, moja znajoma w ciazy wogole nie odczuwała bólu piersi, nawet narzekała ze nie skoczyła o rozmiar w gore do jakiegoś tam czasu :-) zrob bete w piątek, będziesz miała odpowiedz :-) zaciskam kciuki !!!

mizanka u mnie pierwszym objawem ciazy byly bardzo widoczne grube zyly na piersiach. Kilka dni mnie piersi bolaly, pozniej przestaly a jednak w ciazy jestem wiec nie sluchaj glupiego gadania poloznej bo kazda z nas inaczej reaguje.

Dorota zycze Ci dokladnie tego samego :-)

Mizanka jakas walnieta ta baba, w jasnowidza sie bawi i Ciebie denerwuje. Rob bete i wtedy bedzie wiadomo. 3mam kciuki

Ladygodiva to super, teraz czekamy na bete. Kiedy robisz?

reklama
Dorotka trzymam kciuki za twojego kropusia !!:tak: musi byc dobrze!! uuu masz plyn w brzuchu? i co teraz? leki jakies masz brac? czy co?

Aisa gratuluje wizyty :tak:

Giza witaj... ;-)

yplocka1 a powiedz mi jedna rzecz... kolezanka ma zamrozone blastki.. podchodzila kilka razy do IUI i nic wiec podeszla do 1 in vitro, nie udalo sie.. teraz ma zamrozone zarodki i ma podchodzic do crio.. byla u pani genetyk no bo sie nie udaja non stop i jej lekarka powiedziala ze ma zrobic kariotypy ze jak wyjda zle nie ma sensu podawac zarodkow ze trzeba je zbadac.. powiedz mi czy jak zbadaja to one je odmrazaja? i potem znow zamrazaja czy jak? a moge robic badanie zarodkow - blastusii czy tylko trzeba w 3 dobie?:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry