reklama

Kto po in vitro?

DOROTKA ja też wierzę w Twojego kropka :tak::tak::tak: i Zosia mu przesyła fluidki aby łądnie się zadomowił i został tam na 9 miesiecy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

co do objawów ciąży, to ja nie miałam żadnych, wręcz odwrotnie miałam objawy na @ cycki bolały po transferze a później przestały i żadnych żyłek na nich nie mam nawet teraz :tak:

reklama
Ladygodiva gratuluję kropka i trzymam kciuki za betę:)
mizanka, nie słuchaj głupiej położnej od siedmiu boleści. Ja nie miałam objawów w postaci obolałych piersi i do tej pory nie bolą mnie aż tak bardzo - może trochę. Ja też tym się martwiłam, to mi koleżanka powiedziała, że ona o swojej ciaży dowiedziała się w 10tc i nie miała żadnych objawów oprócz braku @, bo to ciąża naturalna była.

yplocka1 a powiedz mi jeszcze kiedy rozmrazaja i badaja w dniu transferu czy jak? czy dzien wczesniej? czyli bierzez estrofem, szykujesz sie do crio i w danym dniu robia badanie tak? i potem podaja?

Ostatnia edycja:
Quinnie to trzymam kciuki za ostatnie podejście oby było tym szczęśliwym;-) chciałabym mieć tak poukładany plan;-P oby Cię życie pozytywnie zaskoczyło;-)

Mam pytanie czy korzystał ktoś z mrożonych komórek, czy AH jest wtedy wskazane, bo gin mówił o embryoGlue ale AH lepiej nie bo jestem młoda i ze może uszkodzić zarodek, ale jednak często się robi z AH???

Ostatnia edycja:
U mnie zadnych bolesci piersi nie bylo w zadnej z 3 ciaz. A co smieszniej, bolaly mnie cycki jak w ciazy nie bylam ale bralam inny progesteron. Cycki i plecy to bolesci progesteronowe a nie ciazowe.

Kariotypow nigdy nie robilam i nigdy nie polecam.... To samo z pgd

Kate: zadnych AH.... Ryzyko uszkodzenia zarodka jest wieksze niz potencjalne korzysci w mlodym wieku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry