reklama

Kto po in vitro?

reklama
olga, lilu jak się nie uda crio to czy od razu można podejść do następnego? tzn. badasz bete 10dpt i potem jak tylko przyjdzie @ znowu estrofem, czy ten cykl trzeba odczekać??

aisa77 to jak dobrze wszystko pójdzie to w listopadzie startujemy obie;-)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczynki ;-)
jak to było w was po screchingu ??? tez musiałyście stosować Lutke ?
Dr rozpisał mi leki i tak : od wczoraj mam brać lutke 200 na noc przez 8 dni i czekać na @, a jak przyjdzie wcześniej to odstawić lutke,
nastepnie od 1 dc encorton 10 mg o 8 rano,
2-4 dc estrofem 2x1, 5-6 dc 3x1, od 7 dc 3x2 estrofenu,
a w 10 dniu usg
Pierwszy raz spotkałam się wczoraj z tym lekarzem, on tez robił mi streching, widzę ,że ma troche inny pomysł na tą nasza ostatnią szansę....ale czy to nie są troche duże dawki leków ???

Dorotav, Olusia trzymajcie sie kochane...życzę zdrówka
Kate tobie również, niech ta wredota nie daje ci tak w kość

kate p7 nie wiem czy mozna ale na moim przykladzie ...nieudane crio i lekarz proponowal odrazu nastepne podejscie przy tym cuklu, nie zauwazyl :crazy: w karcie ze juz nie mamy mrozaczkow. ale nawet podejscie do ICSI w tym cyklu bylo brane pod uwage,..wiec chyba mozna, tyle ze narazie jestesmy splukani. ale ogolnie moglam zaczac leczenie odrazu, wiec pewnie nie trzeba czekac.

kate_p7, tak to będzie wizyta pęcherzykowa, czy maluch w odpowiednim miejscu się zadomowił no i czy w ogóle jest, mam nadzieję że do wtorku beta zdąży odpowiednio przyrosnąć, żeby gościa było widać, a czuję się dalej słabo i obolało, jestem zmęczona.

yplocka1, pożyjemy zobaczymy, najwyżej zmienimy

kikifish, ależ się cieszę, że będziesz miałam refundowane leki, no i że możesz zaczynać, już zaciskam kciuki.

Migotka25, o kurczaki, może Twoja endo znalazła przyczynę poronienia, niesamowita lekarka, super że się tak Tobą zajęła.

Lilu19, u mnie też było skąpo z @ po estrofemie, chyba 3 dni wszytsko trwało w tym ostatni dzień to już plamienia były, myślę że to właśnie od hormonów, bo nawet jak zaczynałam stymulację to wtedy @ też był krótszy niż zazwyczaj.

Quinnie, też brałam tyle estrofemu, będziesz szła sztucznym cyklem bez żadnych niespodzianek, już zaciskam kciuki.

mizanka1, robiłaś betę ? trzymam cały czas kciuki

mavi, jak się czujesz ?

przekazuję wiadomość od Olusi, jest po wizycie u lekarza ma zapalenie oskrzeli, dostała antybiotyk, nakaz leżenia bo ma szmery i może przejść na płuca, no i temperatura cały czas wysoka 39 st, dobrze że pojechała z nią teściowa bo była taka słaba że musiała jej pomóc. Bardzo martwi się o maluchy.
Olusia, na pewno z nimi wszystko będzie dobrze, wracaj szybko do zdrowia.

PAŹDZIERNIK

10: mizanka1 - wysoka beta !!
13: mavi - wysoka beta !!
14: dorotav - wizyta pęcherzykowa
14: Ladygodiva - wysoka beta !!
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: kate_p7 - wizyta przed crio
Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer

GizaS - udana stymulacja
yplocka1 - criotransfer

kikifish87 - stymulacja

Hejka. Mam pytanie do dziewczyn po nieudanym crio na cyklu z estrofemem: Jak wygladala wasza @ ? bo moja trwala zaledwie 2 dni i bylo jej tyle co kot naplalal :szok: dzis mam 3dc i mam juz tylko leciutkie brazowe plamienie:dry: myslalam ze po takie dawce estrofemu bede sie wykrwawiac podczas okresu, a tu proszę.
Nie wiem czy mam sie tym martwiec czy nie ? mialam ostatnio skape miesiaczki, ale to juz przesada.

Lilu mi moj owczesny lekarz powiedzial ze pierwsze krwawienie to moze byc z odstawienia lekow,dopiero pozniej przyjdzie @ Ale na ile to prawda to nie wiem...jakos mu juz nie ufam.@ dostalam silniejsza i bolaca jak cholera

Kate.....ooo super Ja juz obliczylam i crio powinna miec okolo 26 go listopada

reklama
dorotav a miałam nadzieje, ze to jednak nie to;-( ze to jakieś inne problemy...coz czlowieki się dobrze zagnieździły, i byle woda im nie przeszkadza;-P co innego biednej mamie..ale pewnie szybko się wchłonie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry