kate_p7, tak to będzie wizyta pęcherzykowa, czy maluch w odpowiednim miejscu się zadomowił no i czy w ogóle jest, mam nadzieję że do wtorku beta zdąży odpowiednio przyrosnąć, żeby gościa było widać, a czuję się dalej słabo i obolało, jestem zmęczona.
yplocka1, pożyjemy zobaczymy, najwyżej zmienimy
kikifish, ależ się cieszę, że będziesz miałam refundowane leki, no i że możesz zaczynać, już zaciskam kciuki.
Migotka25, o kurczaki, może Twoja endo znalazła przyczynę poronienia, niesamowita lekarka, super że się tak Tobą zajęła.
Lilu19, u mnie też było skąpo z @ po estrofemie, chyba 3 dni wszytsko trwało w tym ostatni dzień to już plamienia były, myślę że to właśnie od hormonów, bo nawet jak zaczynałam stymulację to wtedy @ też był krótszy niż zazwyczaj.
Quinnie, też brałam tyle estrofemu, będziesz szła sztucznym cyklem bez żadnych niespodzianek, już zaciskam kciuki.
mizanka1, robiłaś betę ? trzymam cały czas kciuki
mavi, jak się czujesz ?
przekazuję wiadomość od Olusi, jest po wizycie u lekarza ma zapalenie oskrzeli, dostała antybiotyk, nakaz leżenia bo ma szmery i może przejść na płuca, no i temperatura cały czas wysoka 39 st, dobrze że pojechała z nią teściowa bo była taka słaba że musiała jej pomóc. Bardzo martwi się o maluchy.
Olusia, na pewno z nimi wszystko będzie dobrze, wracaj szybko do zdrowia.
PAŹDZIERNIK
10: mizanka1 - wysoka beta !!
13: mavi - wysoka beta !!
14: dorotav - wizyta pęcherzykowa
14: Ladygodiva - wysoka beta !!
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: inka26 - immunolog
21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
dlugowlosa - criotransfer