dorotav trzymam kciukasy;-) będzie dobrze...musi być dobrze!!
genna w ogole przy dwóch zarodkach hodowla do blastocysty była glupotą;-P natomiast pokazala nam ze jeden z zarodkow tak naprawdę mógłby się przyjąć, a w trzeciej dobie oba zapewne były 8B ;-P doktorek od początku mowil o transferze w 4 dobie, żeby było co transferować. Dodatkowo tak jak mówisz byliśmy wyjątkiem, baliśmy się ze zarodki się zatrzymają po 3 dobie ;-(
calineczkaa protokół długi,co do lekarzy miałam przyjemność już z Naubergiem, Palaszewskim, Kunickim, Flisiak;-) Nie sugeruj się dawkami leków, każdy reaguje inaczej, moja stymulacja była łagodna do sredniej ;-P zaczelam od 225 menopuru a na koniec zeszłam na 75(chyba cala stymulacja trwala 8 dni), codziennie gonapeptyl, wcześniej przez 2 tyg. co drugi dzien...
A powiedz mi idziecie z MZ czy na wlasną rekę? bo ostatnio widzę dość dużą rozbieżność w badaniach miedzy MZ a ludzi idącymi prywatnie...
mizanka jak się czujesz? lepiej już chociaż trochę?
ladygodiva świrujesz jak my wszystkie;-P wszystko będzie dobrze takiego zarodka mialas, ze kurcze musiał już się wgryźć ;-) nie ma innej możliwości!;-)