reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam dzisiaj tsh i betę, i tak tsh 17 (spadło z 21) a beta 24dpt tylko 708, wg kalkulatora wczoraj powinno być 745, przy takiej becie to jutro lekarz i tak nic nie zobaczy, bo pęcherzyk widoczny jest przy 1000-1500. Dalej się stresuję i jestem przerażona, że w środku jest puste jajowe płodowe i dlatego tak wolno przyrasta. Staram się być spokojna, ale ryczeć mi się chce.

Ostatnia edycja:
Witam.
Umówiłam się na wizytę na przyszły wtorek. To będzie 12 dc i antyków. Dziś zrobiąłm z M badania genetyczne z pakietu invicta dla niepłodności żeńskiej i męskiej, jutro kurier je zabiera. Zrobimy tez badanie ANA1 bo nie mamy. Rezygunję z PGD. Bo jak badanie będzie w 3 dobie a podanie zarodka w 5 to zmienjszam sobie szanse transferu prawie do zera:zawstydzona/y:Liczę na szczęscie że podane zarodki w 2-3 dobie się przykleją do mnie na dobre. Tym razem IMSI bo w rządówce bylo ICSI choć dr mówił ze i tak robią IMSI ale nie wiem....:confused:

Dorotav: u ciebie sa po prostu od poczatku nizsze niz idealne przyrosty. I utrzymujesz to samo tempo. Pytanie jest czy taka teoja uroda czy tez cos tam nie jest tak ale ogolnie beta rosnie w swoim okreslonym tempie bez zwolnien. Ja bym poczekala z usg do konca tygodnia .....

Lolitka, może to taka moja uroda, chociaż wiesz że to troszkę naciągane, jutro pojadę, przynajmniej sprawdzi czy woda z brzucha od hiperki schodzi, a pewnie pod koniec tygodnia jeszcze raz podjadę na usg.

Calineczkaa witaj :) piszesz, że masz wysoki poziom AMH... ja też :) i u mnie chociażby ten wynik ale nie tylko on potwierdza pco. Też zamartwiałam się przed stymulacją i miałam podobne dylematy do Ciebie. Z perspektywy czasu mogę Ci jedynie powiedzieć, że to nic nie da bo i tak nie masz większego wpływu na to wszystko. A przy wysokim AMH na pewno będziesz się dobrze stymulować i wyhodujesz dorodne i dojrzałe pęcherzyki z komórkami! Trzymam kciuki!

Dorotko cały dzień czekam na wieści od Ciebie ale dopiero teraz doczytałam że przełożyłaś swoją wizytę na jutro. W takim razie trzymam nadal kciuki by wszystko było dobrze. Beta może i powoli ale rośnie. Nie wiem czy Cię to pocieszy bo wiem, że się zamartwiasz... ale ja miałam idealne przyrosty te z górnych granic norm a ciąży nie utrzymałam więc nie skreślaj póki co tej ciąży bo nigdy nic nie wiadomo. Myśl pozytywnie :*:*:* Ściskam Cię najmocniej jak potrafię :*

reklama
dorotav ogromne kciukasy, zeby jutrzejsza wizyta Cie uspokoila. Wyobrazam sobie jak sie martwisz ale to i tak nic nie da, teraz wszystko w rekach Boga, od Ciebie juz nic nie zalezy. Sprobuj myslec pozytywnie bo zamartwianie sie nie pomoze a wrecz moze zaszkodzic. Bardzo Ci kibicuje i bede niecierpliwie czekala jutro na relacje z wizyty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry