reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav ciąża to chyba nie rozkład jazdy;-) stres Ci nie pomaga;-P się cały czas doszukujesz, ja wiem ze to zbyt piękne, zeby bylo prawdziwe, ale uwierz w swoje dziecie;-)

lilka FAMSI to IMSI ale wczesniej robiony jest test hipoosmotyczny (HOS), niby piszą, że POŚREDNIO wybiera się plemniki o niższej fragmentacji DNA;-)

co do tego AMH to ja juz nic nie rozumiem, ale w ogóle ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem;-P

calineczkaa Tez się lecze w Invikcie w Wawie;-)
jajców mialam 23 z czego 17 dobrych(w gratisie hiperka), zapłodnilismy tylko 2 reszta jajcow do mrożenia, powstały dwa zarodki które podano nam w 4 dobie, jeden bardzo słaby, a drugi taki sobie. natomiast lekarze mowili caly czas ze zarodki dobre i w sumie wierzyłam w ten drugi;-(

Aisa77 bedzie wszystko oki, badania wyjda super;-)

Ostatnia edycja:
A jakim protokołem byłaś stymulowana?konkretnie jakie leki?Jeśli można wiedzieć:-)
Ja na pierwszej wizycie byłam u dr. Pałaszewskiego, teraz 15.10 idę do dr. Neuberga.
Zarodki zawsze podają w 4 dobie?
Pozdrawiam;-)

Dorotka nadal kciuki za twoje malenstwo 3mam !!!! Forumowa ciocia wierzy w maluszka!!!!
Calineczka generalnie zarodków nie podaje sie w 4 dobie bo to jest akurat krytyczny moment ich rozwoju, 4 doba to wyjątek !!! Podaje sie w 2,3 lub 5 dobie

mizanka1, co tam na wizycie ?

mavi, robiłaś betę ? trzymam kciuki
:-)

Lilia, trzymam kciuki za dorodne pęcherzyki

Ladygodiva, kciuki za piękną betę

Kochane, trzymajcie wszystko co się da, kciuki, łokcie, kolana za mojego leniuszka. Staram się cały czas w niego wierzyć, choć bardzo mi ciężko.

PAŹDZIERNIK

14: Lilia - podglądanie pęcherzyków
14: dorotav - wizyta
14: Ladygodiva - wysoka beta !!

15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
15: calineczkaa - wizyta
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna