reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Hess, siemanko:-)
Tak, robiliśmy w klinice;-)
Jeszcze nie ma wszystkich wyników, więc cierpliwie czekam;-)
Dasz radę, przecież poniedziałek już tuż, tuż i czekam na relację, jak tylko przyjdziesz do domku;-)

No pewnie, wszystko szczegółowo opiszę :)

Wow, 5 ciąż - super, oby ta liczba szczęśliwie się powiększała :)

reklama
Hejka gratuluję dorotav super wieści trzymałam za ciebie kciuki mieliśmy transfer podobnie ale mi się nie udało, ale u ciebie będzie dobrze zobaczysz
Widzę że dużo nas z Gyncentrum, ale nikt od dr Cz.,nie wiem może też zmienię na dr M....
Jeżeli chodzi o mnie to zawsze beta 0,1 czyli problem z zagnieżdżaniem, zarodki super.
Dziewczyny a czy te badania genetyczne niepłodności żeńskiej to też dotyczą problemu z zagnieżdżaniem, bo tyle jest tych badań że nie wiem już...

bubu genetyke warto tez zrobic przy problemach z zagniezdzeniem. Jak np wyjdzie Ci mutacja odpowiadajaca za krzepliwosc mozesz dostac clexane na to i moze wtedy zaskoczyc. Ja zrobilam i genetyke i immunologie.

bubu nikt nie lubi dr Cz.. ja do niej chodzilam ale juz bym do niej nie poszla... ostatni raz bylam na pecherzykowej wizycie... i na tym koniec!.. :tak:

Kasik a sa jakiej badania na samo zagniezdzenie sie zarodka? immunologia, genetyka+ mutacje i wirusy...:tak:

Ja zawsze przy transferze miałam fragmin czyli to samo co clexan, encorton i estrofen dlatego zastanawiam się nad genetyką w poniedziałek chce zrobić kriotyp morfologie crp toxoplazme i cytomegalie i myślę co jeszcze, następne podejście do 2 próby planuje w styczniu o ile wyniki będą dobre.

reklama
Do góry