• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka gratuluję dorotav super wieści trzymałam za ciebie kciuki mieliśmy transfer podobnie ale mi się nie udało, ale u ciebie będzie dobrze zobaczysz
Widzę że dużo nas z Gyncentrum, ale nikt od dr Cz.,nie wiem może też zmienię na dr M....
Jeżeli chodzi o mnie to zawsze beta 0,1 czyli problem z zagnieżdżaniem, zarodki super.
Dziewczyny a czy te badania genetyczne niepłodności żeńskiej to też dotyczą problemu z zagnieżdżaniem, bo tyle jest tych badań że nie wiem już...

bubu genetyke warto tez zrobic przy problemach z zagniezdzeniem. Jak np wyjdzie Ci mutacja odpowiadajaca za krzepliwosc mozesz dostac clexane na to i moze wtedy zaskoczyc. Ja zrobilam i genetyke i immunologie.

bubu nikt nie lubi dr Cz.. ja do niej chodzilam ale juz bym do niej nie poszla... ostatni raz bylam na pecherzykowej wizycie... i na tym koniec!.. :tak:

Kasik a sa jakiej badania na samo zagniezdzenie sie zarodka? immunologia, genetyka+ mutacje i wirusy...:tak:

Ja zawsze przy transferze miałam fragmin czyli to samo co clexan, encorton i estrofen dlatego zastanawiam się nad genetyką w poniedziałek chce zrobić kriotyp morfologie crp toxoplazme i cytomegalie i myślę co jeszcze, następne podejście do 2 próby planuje w styczniu o ile wyniki będą dobre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry